cayenne Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Do Łodzi chłopaki jadę no to akurat po drodze... Do Ciebie to ja z siostrą nie przyjadę,bo dalej pewnie musiałbym jechać sam
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja już się Wisły nie mogę doczekać jak Was zobaczę mordy Wy moje :drunk jeszcze kilka dni
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Chętnie bym do Was wpadł To w końcu coś się rozrusza w Legnicy
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Do Łodzi chłopaki jadę no to akurat po drodze... Do Ciebie to ja z siostrą nie przyjadę,bo dalej pewnie musiałbym jechać sam eee no co ty, wierz ze ja nie z tych :gwizdanie:
cayenne Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja już się Wisły nie mogę doczekać jak Was zobaczę mordy Wy moje :drunk jeszcze kilka dni Jenyyyy Robuś Ciebie to normalnie zjem [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 23:11 _________________________________________________ eee no co ty, wierz ze ja nie z tych :gwizdanie Tak jasne,z Tobą trzeba trochę pochodzić
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak jasne,z Tobą trzeba trochę pochodzić raczej pojeździć
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak jasne,z Tobą trzeba trochę pochodzić raczej pojeździć godzina i starczy
cayenne Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak jasne,z Tobą trzeba trochę pochodzić raczej pojeździć Penigra...wsiądź na byka ?? Czy raczej Manieczki i Jazdaaaaaaaaaaa??
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Penigra...wsiądź na byka Uważaj co piszesz, każde słowo może być wykorzystane przeciwko Tobie
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Penigra...wsiądź na byka trafiłeś... zgadnij z jakiego miesiąca jestem
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ze co na dwa baty? ba... Tomek to trza
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ze co na dwa baty? co dwie głowy, to nie jedna
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tomek to trza Zawsze znajdzie się okazja
cayenne Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 co dwie głowy, to nie jedna ALe doje...ś Zauważyłem też,że prawie zawsze gdy rozmowa schodzi na temat nutrii,byków,batów,kajdanek Ty zawsze się pojawiasz
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 to nie jest przypadek... :gwizdanie: co nie robus...
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 co dwie głowy, to nie jedna ALe doje...ś Zauważyłem też,że prawie zawsze gdy rozmowa schodzi na temat nutrii,byków,batów,kajdanek Ty zawsze się pojawiasz może to lubię, albo ubóstwiam, już nie pamiętam
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 może to lubię, albo ubóstwiam "okazyjnie" czy jakoś tak mozna
cayenne Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 No to był sobie spot we Legnicy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi