Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jest ktoś może z okolic Legnicy, Polkowic lub Lubina z B8 bo potrzebuje sprawdzić kabel VAG :/

Opublikowano

A cos za kabel kupił co to jest ?

Opublikowano

Vag 12.12 raz mi zadziałał czytałem błedy silnika i poduszek. Odłączyłem wszystko jak się należy. Po tyg chcę skasować serwis i d*pa w vcds pokazuje że interfejs ok ale brak połączenia z autem i nie wiem czy kabel padł czy coś w aucie. Bezpiecznik sprawdziłem od złacza diagnostycznego i jest ok :/

Opublikowano

cofnij datę w lapku do daty instalacji vaga i zobaczysz, czy pomoże- może jakiegoś update'a załapał i blokuje, ewentualnie odinstaluj wszystko i zainstaluj ponownie, ale bez internetu:wink:

Opublikowano

Czy podlanczales kompa do internetu?

Opublikowano
cofnij datę w lapku do daty instalacji vaga i zobaczysz, czy pomoże- może jakiegoś update'a załapał i blokuje, ewentualnie odinstaluj wszystko i zainstaluj ponownie, ale bez internetu:wink:

Zaznaczę że wszystkie czynności z kablem robiłem zawsze przy wyłączonym internecie, a program odpalny na pendrive.

Cofnąłem datę nic nie pomogło. W ME usunąłem kable, ponowna instalacja sterowników i programu dalej to samo :/

Opublikowano

spróbuj z innym autem:wink:

Opublikowano
spróbuj z innym autem:wink:

Tak jak pisałem wcześniej szukam kogoś z okolicy kto byłby tak miły i podpiął u siebie kabel.

Jak się wpinam pod passata 00r to w kablu zaświeca się czerwnoa dioda a po chwili zielona. Niestety w audi dioda nie świeci.

W czasie podłączania kabla i programu na penie internet nie był używany.

Opublikowano

Chcesz to podstawię się A6 C6.

Opublikowano

ja tez jak chcesz to podstawie audi a6 c6 , tez mam vcds 12.12 ale nie raz zrywa połaczenie , wiec zakupiłem vas i narazie jestem zadowolony

Opublikowano

Ja mam VCDS 10.6 i A6 obsługuje bez problemu

Opublikowano

Pany jakiegos spota?

Opublikowano

Jak się pogoda poprawi to czemu nie.

Opublikowano
ja tez jak chcesz to podstawie audi a6 c6 , tez mam vcds 12.12 ale nie raz zrywa połaczenie , wiec zakupiłem vas i narazie jestem zadowolony

Bartek i Predki74 wysłalem Wam PW :D

Opublikowano
wiec zakupiłem vas i narazie jestem zadowolony
ile dałes za vasa?:naughty:
Opublikowano

Z chin wyszlo 300 zl

Opublikowano

Ja Vasa uzywam dobre 5 lat i nie bylo przypadku ze sie nie połączył z czymś. Wczesniej był V17 teraz V19 i na nowym programie ODIS i wsio hula. Wszystkie klony vcds przy połączeniu z netem zaliczają padake a Vas zawsze działa :wink:

Opublikowano

Witam na tym programie ODIS też pracujesz

Opublikowano

ODIS to raczej do nowych aut po 2009r. Kilka razy uzywalem i jakos mi ciezko sie z vasa przestawic.

Opublikowano

Panowie - nie słyszał nikt nic o kolejnych ku..ach, które w Legnicy kradną dekielki z felg? Znowu ktoś się kręci po mieście, bo wczoraj w nocy poszły moje, szwagra i w kilku innych samochodach. Wiecie może, czy żeby zgłosić taki incydent na Policję, trzeba się zjawić na komendzie osobiście, czy można tylko telefonicznie?

Niech się chociaż raz na jakiś czas przejadą i postraszą niebieskim kolorem.