Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to była mowa o Bolesławcu bardziej dzisiaj sie spotkać chyba ? tak to wynika z całej rozmowy

no ale jak bedzie trzeba to i do LG sie skoczy. Tylko gdzie i która ?

Edytowane przez wolcz2

Opublikowano

Mi tam od 19 pasuje każda godzina, można by gdzieś w połowie drogi niema problemu :D ja byłem pewny że Legnica, ale kilka km więcej to bez różnicy :P

Opublikowano

no 19 byłaby spoko. znacie jakaś miejscówe ciekawa coby sie aparat nie kurzył ?

w bolcu jest łądnie oswietlony wiadukt. wilczy las - tam jest parking pod krzyżem duuuzym

Edytowane przez wolcz2

Opublikowano

Sobota : exportsubripp :)

A mozna i w Legnicy lub w polowie drogi. Mi obojetne

Opublikowano

no 19 byłaby spoko. znacie jakaś miejscówe ciekawa coby sie aparat nie kurzył ?

w bolcu jest łądnie oswietlony wiadukt. wilczy las - tam jest parking pod krzyżem duuuzym

Co Wy chłopaki w lesie się spotykacie!? Tam to ja rowerem śmigalem za dzieciaka :-)

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Trzeba cos nowego ustalac tylko lepiej sie organizowac bo widze male problemy byly no ale trudno sie mowi. Nastepny spocik na pewno udany bedzie :)

Opublikowano

Za tym laskiem jest żwirownia... są hopki... audi trochę szkoda ale taki 125p nie raz tam fruwał :-)

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Moje progu zwalniajacego normalnie przejechac nie moze wiec ja bym tam nawet sie nie wdarl xD

Opublikowano

No i po to trzeba mieć strucla :-) ech stare czasy... Ja często bywam koło bolca to może wpadnę pod kolejowy...

wysłane z Commodore 64

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szykuję się coś w Legnicy niedługo :D? Chętnie się pojawię na jakimś zlocie.

P.S Macie kogoś w okolicy kto naprawia radia Chorus jedynki (wada fabryczna z głośnością)?

Opublikowano

Uderz do tego gościa

Naprawa radia Concert Chorus w Audi:

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

http://www.maxelectronics.republika.pl/

polecam sam montowałem bardzo prosto i wsio działa elegancko i aux na przednim panelu( mp3 tel co tylko sie da ) . działa mi to już 3 miechy

Opublikowano

Jak już mowa o radiach, to mam u siebie RNS-E i świruje mi potencjometr od głośności... wiecie może czy da się coś takiego naprawić oraz może ktoś już robił w Legnicy i okolice i jest zadowolony? :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

panowie mam sprawę ;) ogarnię mi ktoś sprawę ? kontakt pw :D

Opublikowano

To zależy, czy chcesz się np. w towarzystwie znamienitym wódki napić, czy żeby Ci ktoś prochy w brzuchu z Meksyku przemycił :D:naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma kto może z dolnośląskiego Zwrotnicy z piastą i łożyskiem do 3.0 tdi ? :D kiedy następny spot? :))

Opublikowano

Nie ma kto może z dolnośląskiego Zwrotnicy z piastą i łożyskiem do 3.0 tdi ? :D kiedy następny spot? :))

Się urwało??? Czy łożysko padło?

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Się urwało??? Czy łożysko padło?

wysłane z Commodore 64

Ani to ani to, poprzedni właściciel dał du** i wymienił nie na takie jak trzeba, użył z b6... :D pół oś nie wchodzi dobrze w piastę i czujnik abs czyta to jako "poślizg" koła i zapina abs przy niewielkich prędkościach, takich jak 5km/h :P chciałem to wyeliminować :D niby wystarczy półoś zmienić pod tą z b6 i piastę, ale nie wiem... wolę chyba zwrotnicę całą wymienić (p.s. Wymieniał bo zapiekło się tak, że nie mógł zawiechy rozkręcić do wymiany)...

Opublikowano

To faktycznie lepiej wrócić do ori części.

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Witam pany, i jak modzimy coś, żeby się spotkać Bolesławiec albo Legnica? Bo kupiłem sobie wkońcu Audi i wypadałoby się pokazać ;)