Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak cos to tylko dajcie znaka w jakiś weekend i sie ustawimy :D

Opublikowano

Swieta sa a Ty Rafal oczekujesz ze ktos sie pojawi ? Poczekaj po swietach jakis wiekszy spocik ogarniemy a nie jak my ostatnio z Krzyskiem we dwoch stalismy ... lepiej cos konkretnego zrobic :)

Opublikowano

Swieta sa a Ty Rafal oczekujesz ze ktos sie pojawi ? Poczekaj po swietach jakis wiekszy spocik ogarniemy a nie jak my ostatnio z Krzyskiem we dwoch stalismy ... lepiej cos konkretnego zrobic :)

Popieram ! :D wolcz jak wpadnę na zlocik, to pochwalę się nowymi zaciskami od Deva :D ^^ świetnie wyglądają :D

łapcie temat :D

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/314342-a4-b7-30-tdi-quattro-bkn-204km/

Opublikowano

Ja tylko hasło rzuciłem, nie myślałem nawet nad tym, żeby się w święta spotykać ;) Teraz coś lukałem na nowicjuszach i się dwie osoby pojawiły z B-c więc może być nas więcej ;)

Opublikowano

o to to ;p

Opublikowano

Całkiem niedawno pod EKO był spory spot grupy VAG - szczerze, to nie wiem nawet jak i co, ale niektóre auta ładnie wykokszone zjechały ;) Polecam chwilę dychnąć po Świętach i coś na pewno sprawnie zorganizujemy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie ktoś z was się wybiera na Rothenburg w sobotę? Bo ja lecę ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś ucichł ten temat :( Ktoś jeszcze żyje coś tego ? :D

Opublikowano

Brzydka pogoda wiec w temacie tez cicho ;p

Opublikowano

Witam Panowie znajdzie się ktoś z okolicy kto ma mozliwośc sprawdzenia mi modułu komfortu? Szukam przyczyny sygnalizacji klapy i teraz padło na moduł. Ma ktoś mozliwośc sprawdzenia laptopem i jakimś programem czy wszystko jest ok?

Opublikowano

Laptop jest kabel jest vcds lite też jest no i chęci są tylko umiejętności brak ;-) jak poczytasz co i jak możemy ogarnąć

wysłane z Commodore 64

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Także posiadam kabelek z lapkiem i VAG tylko te umiejętności :grin:

Opublikowano

no to się spotkajcie- podepnijcie i coś pomyślimy :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to "nie tu" to wybaczcie,szukam warsztatu ktory wyczysci moje turbo i przy okazji dopasuje nowa gruche ze sztanga bo stara raczej poszla bo kompresorem ja potraktowalem;( sprawdzony jakis warsztat;)

dodam ze turbo wyciagniete z auta;)

Edytowane przez jarek23

Opublikowano

Turbo wyczyscic to nie problem jezeli masz sprytne rece sam sobie awx czyscilem i teraz ladnie lata;) na YT jest filmik co do stawienia nie pomoge

Opublikowano

Ustawić też można tylko vcds potrzebny, kawałek prostej i gibkie rączki ;-)

Opublikowano

pewnie, ze można- tylko to będzie metoda prób i błędów :wink4: lepiej zaopatrzyć się we wskaźnik i podpiąć to ustrojstwo do gruszki, jak jest wyjęta z auta- mniej problemów

Opublikowano

Po pierwszej regulacji widać w którą stronę idzie wysterowanie więc już druga regulacja nie będzie w ciemno. Wiem co mówię bo robiłem to u siebie pod nadzorem na odległość przez spankyego

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

pewnie, ze można- tylko to będzie metoda prób i błędów :wink4: lepiej zaopatrzyć się we wskaźnik i podpiąć to ustrojstwo do gruszki, jak jest wyjęta z auta- mniej problemów
wlasnie jest wyjeta,czytalem gdzies ze za pomoca suwmiarki zmierzyc stara sztange i nowa dopasowac wg starej ale czy to prawda to nie wiem,sam turbo wyciagalem ale za czyszczenie nie chce sie brac;)

http://www.mturbo.pl

ktos korzystal z tej firny??

Opublikowano

Rozmawiałem kiedyś z gościem i raczej orientuje się w temacie. Ponoć sporo robi do niemcowni i za bardzo nie walczy o polski rynek. Można mu podrzucić i odebrać w mieście.

wysłane z Commodore 64