Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiałem kiedyś z gościem i raczej orientuje się w temacie. Ponoć sporo robi do niemcowni i za bardzo nie walczy o polski rynek. Można mu podrzucić i odebrać w mieście.

wysłane z Commodore 64

Bylem zostawilem,gruszka do wymiany tak jak przypuszczalem,czyszczenie 150 zl plus gruszka i do soboty;) stan turba b dobry,po wymianie napisze efekty,pozdrawiam;)

Witam,dzien po wymianie moge powiedziec ze warto do teh firmy oddac,super wyczyscili,ustawili sztange,zaślepili otwory i zalali olejej,dostalem uczszelke pod turbo malutka oraz instrukcje zlozenja,wszystko chodzi pieknie,pozdro;)

Edytowane przez jarek23

Opublikowano

Koledzy zakładał ktoś fotele z b8 lub c6?

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

Gdzieś kiedyś wątek o fotelach mi się przewinął przez oczy z B8 do B7(B6 to chyba będzie baaaaaaaardzo podobnie), podobno wchodzą ale dosłownie na styk i musisz na siłę je wciskać. Ręki sobie uciąć nie dam ( bo bym teraz k**** nie miał ręki :buahaha: ) poszukaj a może coś znajdziesz :)

Opublikowano

Tematy znalazłem na forum ale szukam kogoś z regionu żeby popatrzeć i pogadać co i jak. Fotele już mam tylko pranie im zrobię i zakładam. Później kabelkologia zostanie. Moje naleśniki strasznie wypierdziane i trzeszczą masakrycznie.

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

A no to ja Ci nie pomogę, sam mam oryginalne siedziska. Trochę już wysłużone ale jeszcze dają radę, może w przyszłości zmienię ;-) w razie czego daj znać jak to wyszło bo może sam się skuszę na jakieś fajniejsze z B8.

Opublikowano

Te co wynalazłem są materiałowe sporty czy jakoś tak. Elektryczne lędźwia, podgrzewane, schowki pod spodem, wysuwane podudzia, kołyska, i siatka z tyłu. Do tego tylna kanapa a w podłokietniku mcdonald. Fotel pasażera ma isofixa i do pełni szczęścia brakuje isofixa na tył.

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

do pełni szczęścia brakuje isofixa na tył.
ale to można dorezać :wink:
Opublikowano

Ee to prawie full sztos :-) a sprawdzałeś jak to się będzie komponowalo kolorystycznie ? Nie będzie zbyt odstawać od reszty?

Edytowane przez githaros2

Opublikowano

Isofix będzie a właściwie musi być bo w grudniu rozwiązanie...

Kolor tapicerki jest właściwie taki sam ale mniej wypłowiały ;-) deseń "środkowej" części foteli minimalnie się różni ale to bez znaczenia bo cały komplet będzie wymieniony. Jak już zamontuje to wrzucę foty.

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

W takim razie powodzonka w montowaniu i czekam na foty, a nóż widelec się spodobają i do mnie wpadną :thumbup1: Jeszcze jak zamontujesz to daj znać czy wygodniej się siedzi niż na poprzednich, niby na tych moich nie ma tragedii ale zawsze może być lepiej :decayed:

Opublikowano

o ile dobrze pamiętam, to ktoś na forum sprzedawał uchwyty do isofixa, na pewno podchodziły do B6 i B7, tylko teraz pytanie, jak to się ma do foteli z B8- na pewno nie różnią się konstrukcyjnie za wiele, więc coś tam można wyrezać :wink:

Opublikowano

Isofix na tył przykręcą się do karoserii. Uchwyty wystają między siedziskiem a oparciem więc nie ma znaczenia ;-)

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

więc można rezać :wink:

Opublikowano

Tak z innej parafii... montaż strojenie gtb17 do poprzecznego tdi ktoś w promieniu 200km ogarnia?

wysłane z Commodore 64

No i pierwszy fotel siedzi. Wszystko idealnie pasuje. Nic nie trzeba kombinować. Oczywiście kostki nie pasują ale to żaden problem do ogarnięcia.

9d2545fcdd034819f946e66beca602ed.jpg

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

o kurcze fajnie to wygląda B) może u siebie pomyślę nad nowymi siedziskami :decayed: ile taka przyjemność średnio kosztuje ?

Opublikowano

Tak wygląda od tylca

10304443aacd23f54bf126c2cece5166.jpg

Komplet znalazłem na olx za 400... Stargowałem na 350 ;-)

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

To w sumie nie tak drogo a wygląda fajnie :thumbup1: będę musiał pomyśleć :eusathink: Powodzonka w montowaniu kolejnych foteli :)

Opublikowano

Daj znac jak uporasz sie z kostkami do foteli zeby nie pokazywało błędu absu :P bo kuzyn zmieniał i od tego czasu ABS swieci :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Daj znac jak uporasz sie z kostkami do foteli zeby nie pokazywało błędu absu [emoji14] bo kuzyn zmieniał i od tego czasu ABS swieci [emoji14]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

AIRBAGU ;-)

Poduszka w oparciu z B6 ma dwa piny a z C6 trzy piny i tu może być zonk... Prędzej czy później dojdę do ładu.

Teraz czeka mnie pranie drugiej strony wykładziny. Tej gorszej strony bo od kierowcy.

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

To Ty montujesz fotele z C6 czy z B8 bo już się pogubiłem, czy to tylko kwestia pochodzenia kostki(kostka-C6 a fotele-B8) ?