Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Róg Drzymały i Stanisławowskiej.

Robiłem tam parę aut. Za b6 oprócz przednich 450,-

wysłane z Commodore 64

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie znacie kogoś z okolicy kto ogarnie zbieżność na zawieszeniu TA Technix - gwint ?

Opublikowano

Może Matkowski na Rzeczpospolitej?

wysłane z Commodore 64

Opublikowano

co z tym spotem

Opublikowano

co z tym spotem

Z którym?

wysłane z Commodore 64

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie pytanko czy jest ktoś w okolicach Legnicy bądź w samej Legnicy kto wyłączył czujnik od pasów w B7 i oferowalby pomoc? Oczywiście nie za darmo

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pan K. w Auto-Serwis nie robi zbieżności z tego co mi wiadomo ;), ale zapraszam na Malczewskiego 2 ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś z legnicy ?? sprawę mam najlepiej na pw nr zadzwonie i wyjaśnie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie da rade przyciemnić szybki w Legnicy? Nie potrzebuje Bóg wie jakiego efektu super ale nie chce mieć też fuszerki :) Jeśli tak to gdzie i poglądowo ile bym musiał szykować $$$?

Hej.
Ja robiłem jakiś czas temu A4 B5 4x+tył i płaciłem po znajomości 450zl (to chyba właśnie Róg Drzymały i Stanisławowskiej.)
ale ściągali tapicerki, rozbierali ramki i wyciągali szyby potem tak poskładali że szumiało, ale szybki ładnie wyszły.
Znajomy parę aut przyciemnił w Nowej Soli - http://sciemnijsie.pl/kontakt.html Jeśli jest więcej chętnych to gość nawet dojeżdża na miejsce można się dogadać.
Ceny konkurencyjne i robota pierwsza klasa.
Ten gość z Nowej soli robi na aucie.
Znam jeszcze firmę z Obory koło Lubina, kolega robił w BMW5 e60, wyszło bardzo dobrze, wszystko sobie znaczyli żeby dobrze poskręcać i są ubezpieczeni w razie draki.

Edytowane przez cypek80

Opublikowano

Dzięki wielkie za info, kilku moich znajomych poleca również ten serwis na rogu Drzymały i Stanisławowskiej. Ja niestety z braku czasu zaplanowałem sobie przyciemnianie szybki na wiosnę. Teraz robię rozeznanie co gdzie i jak. Nowa Sól troszkę daleko ale jakbyśmy może tu na forum nazbierali ludzi do tego to by wpadł do Legnicy :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie da rade przyciemnić szybki w Legnicy? Nie potrzebuje Bóg wie jakiego efektu super ale nie chce mieć też fuszerki :) Jeśli tak to gdzie i poglądowo ile bym musiał szykować $$$?

Hej.

Ja robiłem jakiś czas temu A4 B5 4x+tył i płaciłem po znajomości 450zl (to chyba właśnie Róg Drzymały i Stanisławowskiej.)[/size]

https://www.facebook.com/przyciemnianieszyb.info

ale ściągali tapicerki, rozbierali ramki i wyciągali szyby potem tak poskładali że szumiało, ale szybki ładnie wyszły.

Znajomy parę aut przyciemnił w Nowej Soli - http://sciemnijsie.pl/kontakt.html Jeśli jest więcej chętnych to gość nawet dojeżdża na miejsce można się dogadać.

Ceny konkurencyjne i robota pierwsza klasa.

Ten gość z Nowej soli robi na aucie.

Znam jeszcze firmę z Obory koło Lubina, kolega robił w BMW5 e60, wyszło bardzo dobrze, wszystko sobie znaczyli żeby dobrze poskręcać i są ubezpieczeni w razie draki.

gosc z nowej soli robil mi i moim znajomym kilka aut wszystko ok ,bez problemu przyjezdza i robi naprawde dobra robote doradzi pomoze w dobraniu odpowiedniego odcienia

polecam

Edytowane przez CIUPEK1235

Opublikowano

Na wiosnę trzeba będzie się wziąć za to :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie.

Gdyby ktoś poszukiwał pewniaka A6C6 z jedynym słusznym motorem i napędem, to w dziale sprzedam wylądowała właśnie moja :wink:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340752-audi-a6c6-avant-2009r-lift-30tdi/

Pozdrawiam

KOval

Opublikowano

masz coś nowego na oku?

Opublikowano

Witam Panowie.

Gdyby ktoś poszukiwał pewniaka A6C6 z jedynym słusznym motorem i napędem, to w dziale sprzedam wylądowała właśnie moja :wink:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340752-audi-a6c6-avant-2009r-lift-30tdi/

Pozdrawiam

KOval

Piękne autko, aż żal sprzedawać :(

Opublikowano

Coś tam się rodzi w głowie :decayed: Najgorsze, że znów będzie szukania pół roku i cały ten okres bez auta. Generalnie jak się nie sprzeda, to płakał nie będę - auto nie generuje kosztów, wyposażone jest myślę bogato i jazda nim sprawie wiele radości.

Żona chce jednak coś wyższego, żeby mogła spokojnie wozić córcię ;) i ładować się pod krawężniki :grin:

Ja oglądam się za f10/f07, lub C7, ale w przypadku Audi, już nieco opatrzyły mi się podobne wnętrza.

Edytowane przez KOval81

Opublikowano

to tak, jak u mnie- żona przesiadła się z a4 do torana i teraz nie chce słyszeć o takim modelu, bo przy jej wzroście- auto za niskie jest i ciężko się jej wysiada z auta- touran wyższy, ale myslimy o q5, choć ja bym wolał a6 w kombi, patrzyłem też mazdę cx7... nie wiem, na pewno coś po nowym roku trzeba zmienić, najlepiej, jakby ktoś przyjebał i w auto i zezłomować tourana....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema

Pany ma ktoś vcds- mam temat na dosłownie 20minut.

Jeżeli Tak bardzo proszę O PW.

Opublikowano

ja mam