Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak to dolny przedni wahacz tylni to banan .A gdzie był luz ?

Opublikowano
tak to dolny przedni wahacz tylni to banan .A gdzie był luz ?

Dzięki za odp:) gdzie był luz?tego mi nie powiedział tylko że mam na gwałt wymienić bo może strzelić bo jest duży luz.

Opublikowano

Witam panowie szukam w Legnicy gdzie ustawiają zbieżność 3d .

Opublikowano

witajcie kiedy jakis spot zrobimy z wieksza iloscia audiczek >>?? :wink:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

chyba nikt u nas nie ma takiego sprzetu z tego co wiem ale moze sie myle, pozdro!

Opublikowano

Może grill za tydzień w niedzielę?

Sent from my domofon using Tapatalk

Opublikowano

Szkoda ja znów do lasu jadę poćwiczyć szkoda

Opublikowano

a tam do lasu bedziesz jechal, dawaj predki na spot-auto grill :decayed: BARTKU jak pogoda dopisze to spoko cos sie wymysli :naughty:

Opublikowano

Daum, Kunice, chłopaki zaopatrzyli się nie dawno w taka machine :kox:

p.s. do zobaczyska na Marsa :decayed:

Opublikowano

Jożin? :D Jaki świeżak, Tyyyyy! :P

Opublikowano
Witam.

Byłem wczoraj na przeglądzie autka bo się kończyło. Diagnosta stwierdził: dolny przedni lewy wahacz do wymiany na już. Po wizycie pojechałem do sklepu,powiedziałem co mam wymienić,zamówiłem lemfordera za 270 zł i jak dostane to będę wymieniał,raczej nie sam. Chciałem tylko spytać czy to w żółtym zaznaczeniu to tel dolny przedni lewy wahacz?? Pozdrawiam:)

http://s9.postimg.org/e6rp7b2ez/Zdj_cie0027.jpg

A jednak,kupiłem lemfordera wahacz a okazalo się że ma stożek za duży niż stara część.Jako że sobota i auto u mechanika stało w legnicy na cmentarnej kupiłem (o dziwo droższy bo lemforder 250 zł) wahacz maxgear za 275 zł,sprzedawca mówił że ludzie biorą.były rouwila za 400 ileś,drogo więc wziałem maxgear. Teraz czytając opinie o tym zastanawiam się czy dobrze zrobiłem:(:(

Opublikowano

Na Cmentarnej maja najwieksze ceny z Lcy :/

Polece Ci nowy sklep na Ziemowita. Dwoch chlopakow wlasnie z Cmentarnej otworzylo swoje i maja b. dobre ceny :)

Opublikowano
Na Cmentarnej maja najwieksze ceny z Lcy :/

Polece Ci nowy sklep na Ziemowita. Dwoch chlopakow wlasnie z Cmentarnej otworzylo swoje i maja b. dobre ceny :)

ceny chore ale mieli na miejscu wahacz.a co to tej firmy to wyczytałem że china,nic,pojeżdże ileś mniej i wymienie:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
:hi: Panowie jest ktos z okolic Lubina / polkowic? potrzebuje cos odebrać, przez kumatą osobe ;) stawiam % ;)
Opublikowano

Ja bede w piatek w Lubinie :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

nie chcę zakładać nowego tematu bo jest ich pełno ale każdy przypadek trzeba indywidualnie traktować:D

mam uwalony egr po czyszczeniu,robiłem logi i wartości są takie same,nie zmieniają się i do tego na blacie kontrolka silnika a vag pokazuje błąd: 19586 - EGR System: Regulation Range Exceeded

P3130 - 35-10 - - - Intermittent

Jeżdżę z tym tak już prawie 2 miesiąc i od czasu do czasu włącza się tryb awaryjny-120 max,brak przyśpieszenia.Dziś przeskanowałem auto i wywaliło jeszcze błąd 17965 - Charge Pressure Control: Positive Deviation

P1557 - 35-10 - - - Intermittent

Czy ten 2 błąd wiąże się z tym że mam egr uwalony i na blacie kontrolka silnika się świeci??jak wyłącze auto i uruchomie ponownie auto normalnie jeździ,od czasu do czasu wejdzie w ten tryb.

Kolega sztomel odpisał mi raz odnoście mojego egru: jarek23, EGR u Ciebie nie pracuje : albo jest niesprawny albo celowo zaślepiony, nie wiem przez kogo, ale takie jego zachowanie będzie generowało błąd w sterowniku silnika - taka przypadłość akurat w AVF. Widziałem też pracę klapy gaszącej i powiem tak : przypuszczam nieszczelność w układzie podciśnienia albo N239 (raz działa i to zbyt krótko) albo nie działa (widać to na Twoich dwóch filmikach - w pierwszym ni chu chu a w drugim zareagował ale zbyt krótko - sprawnie sterowana klapa gasząca ma być zassana i trzmać w pozycji zamknietej przez 3 sekundy i tak u Ciebie nie było więc albo pada N239 albo podciśnienie na ten właśnie N239. Mierzenie jego rezystancji albo to potwierdzi albo i nie bo raz działa na pół gwizdka a raz wcale więc nie będzie to miarodajne. Masz kogoś zaufanego z Vagiem bo łatwo ktoś Cię może wpędzić w maliny bez Twojej wiedzy w tym temacie.

Potrzebny jest ktoś kto ogarnie u Ciebie podciśnienie i sprawność działania N18, N239 oraz Twoją łatwowierność. Prawda jest taka, że potrzebujesz pomocy ogarniętego w bojach forumowicza z Vagiem by to zbadał i właściwie ocenił bez prób oszukania Cię a łatwo jest wykorzystać fakt, że gdzieś na drodzde do N18 lub N239 będziesz miał nieszczelność na wężykach podciśniienia i ktoś Cię skasuje za coś co w przyrodzie albo będzie występować i jest łatwo daignozowalne albo oszuka i każe wymienić elektrozawory N18 i N239 - a jeszcze gorzej jak ktoś kto nie ogarnia tematu każe Ci te elektrozawory wymienić niepotrzebnie bo najzwyczajniej się na tym nie będzie znał i będzie błądził w swojej diagnozie. To niesamowity przypadek by padły razem N18 i N239 więc najpierw należy sprawdzić czy i jakie do nich dochodzi podciśnienie.

Dałem mu teraz na 3 gaz w podlodze,do 3 tys i zmula:( może jest ktoś z okolic kto by ogarnał to jak to sztomel napisał??

Opublikowano
Ja bede w piatek w Lubinie :)

Dzięki Bartek :hi: Już odebrałem :wink:

Opublikowano

Witam koledzy mam pytanie gdzie w Legnicy można tanio i dobrze polerkę lakieru zrobić

Opublikowano

Problem w tym, że nigdzie nie ma specjalisty od datailingu, a na każdej myjni ręcznej, czy to Wijacki, czy RMS zaproponują Ci kompleksowe odświeżenie lakieru - jakość usług fatalna... Pasta tempo i jazda - na tej zasadzie się działa w Legnicy.

Kiedyś na Krętej w podwórku był człowiek, który się tym trudnił, ale już go nie ma.

Opublikowano

Na Struga jest auto detailing ;) Tylko wg info na FB, zaprzestali działalności? Trza by no nich zatarabanić ;)

https://www.facebook.com/pages/Auto-Odnowa/186309651464491

Opublikowano

Tam, to już jaki dyskont spożywczy dla osiedlowych tubylców stoi chyba w tej chwili:decayed:

---------- Post dopisany at 11:35 ---------- Poprzedni post napisany at 11:25 ----------

2012r. zakończenie działalności :kwasny: