Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zazroszcze wam tej plyty... u nas tylko gorskie zakretasy :kox::banan::whistling:

Opublikowano

Ja nic nie slyszalem, zebys zapraszal na testy x-drive :P

Sent from my domofon using Tapatalk

Opublikowano

...a u mnie nic śniegu nie ma...w Newcastle koleś przed chwilą dzwonił-15cm śniegu, a u mnie 50 km dalej-nic...i nie ma jak pośmigać na śniegu... :wallbash:

Opublikowano

A tu teraz sypie rowno :D Mariusz przyjezdzaj :P

Opublikowano

to dawac panowie do JG u nas własnie wali snieg i ma walic gdzies do 15stej;) ..na bezdrożach powyzej 30cm mamy takze jest gdzie sie pobawic;P

Opublikowano

witam nie ma nikt może zbędną nasadkę na nakrętkę zabezpieczającą śruby kola od audi

Opublikowano
:facepalm: to co się dzisiaj działo jechałem z Polkowic do Legnicy i z powrotem pogrom, pytam się gdzie są służby odpowiedzialne za DK3, szczególnie odcinek Polkowice-Lubin, śniega pada 2 h a droga jest biała....
Opublikowano
śniega pada 2 h a droga jest biała....
czekają, aż przestanie padać...
Opublikowano

w zimie droga biała powinna byc cały czas!!!!!!!!to tylko w polsce kazdy chce miec czarny asfalt tylko ciekawe po co??czarny asfalt zimowa pora równa sie tonom soli na drodze a co za tym idzie rdzewiejacych aut przybywa a co za tym dalej idzie? tak własnie dziury w tych i tak kiepskiej jakosci drogach....

wiec polska jest sobie sama winna takiemu stanowi dróg.....w szwecji sypia piasek na drogi i po kłopocie...na wiosne zbieraja go i jest na nastepna zime a drogi całe

Opublikowano

To niech sypią ten piasek, niech przejadą pługiem, żeby zebrać warstwę tego błota/sypkiego śniegu, od tego są. Koniec lutego a zima znów zaskoczyła drogowców :whistling:

Opublikowano

i nie dlugo nacieszylem sie nowym wozildlem...kupilem auto z silnikiem na lancuszku rozrzadu z opcja ze nie bede musial robic wymiany rozrzadu....a tu psikus pekl lancuszek i kapitalka silnika od jutra :/

Opublikowano

Za bardzo go męczyłeś .

Opublikowano

Zawsze jak sie kupuje auto to rozrzad sie zmienia :) pazerny traci dwa razy. Ty stracisz ze trzy :/

Opublikowano

Nie wierze ze tak wszyscy lancuszek na walkach zmieniaja wraz z napinaczem...

wiekszosc w 1.8t robi przod caly a do walkow nie zaglada...

tyle ze jak byl luzny to powinien dzwonic...

Opublikowano

No ja np. jestem po wymianie napinacza calkiem niedawno ;)

Opublikowano

nie mowie ze sie go nie wymienia - napinacz plus lancuch

ale glownie zmienia sie paski napinacze i pompe wody z przodu przynajmniej ja jak kupilem to wymienialem caly przod

napinacza i lansuszka nie ruszalem bo go nie slychac ... o olej dbac i jezdzic:decayed:

Opublikowano

Panowie pytanie szukałem szukałem w związku z samochodem ze jak było ślisko to uciekał mi samochód ja jechałem 60 km/h bo więcej nie mogłem bo się ślizgało ale wszyscy mnie wyprzedzali więc szukałem i tu moje pytanie mam zbierzność ustawioną zrobioną w czerwcu tylko ze doczytałem na wydruku ze do zawieszenia 1BA a ja mam 1BE obnirzone sportowe i czy to może być przyczyną że auto uciekało ?

Opublikowano

Jedz na Koskowicka do Opony Express. Sprawdzi Ci moj koles i bedziesz wiedzial na czym stoisz

Opublikowano

ten młody ?

Opublikowano

Marcin.

Jak powiesz, ze szukasz Henka albo Marcina to sie znajdzie :)