Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ksenonów tak sobie nie włożysz :wink: musisz rezać, żeby było tak, jak ori, ale ja bym zamontował, ustawił lampy tak, żeby nie raziło i jezdził, zawsze możesz powiedzieć, ze się zepsuło coś i "mechanik " ustawił lampy nisko, żeby nie raziło, a sam czekasz na części :wink: może przejdzie, jak z HIDami przechodzi- to czemu z ori ksenonem i palnikiem nie przejdzie:wink:

Opublikowano

Bartek kiedy wpadniesz do mnie do roboty zajumac jakas maszyne :)

Opublikowano

Nie wiem. Poki co nie mamy planu na wasza firme :)

Opublikowano
Bartek kiedy wpadniesz do mnie do roboty zajumac jakas maszyne :)

Jak się do biura komorniczego do roboty najmie:kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam pytanko czy w passacie b6 da sie zrobic tak zeby lusterka skladaly sie po zamknieciu auta z pilota? czy pozostaje tylko opcja zamykania przyciskiem w aucie? da sie to jakos dodac do kodowania modulu komfortu?

---------- Post dopisany 09-11-2012 at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany 02-11-2012 at 19:51 ----------

Pobudka wstać koniom wody dać ja tu trąbie pół godziny a wy śpicie skur**** :D Legnica jak zwykle ciągle śpi :) a ja poznałem w tym tygodniu kolejnego człowieka z Legnicy posiadacza Audi....Arti witaj w ekipie

Opublikowano

Ja tez nie spie :)

Opublikowano

słuchajcie bo coś nie mogę się doczekać na paczkę od kolegi Faster84. Ma ktoś jakieś namiary na gościa ? Nie chce mi się ruszać tyłka do Legnicy żeby wyjaśnić sprawę. Jak już się ruszę to będzie mi musiał zwrócić za trasę i obiad. :wink:

Opublikowano

panowie kiedy jakis spot?

---------- Post dopisany 14-11-2012 at 08:04 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2012 at 16:27 ----------

Panowie nie szuka ktos zmieniarki na 10cd?

Opublikowano

poka:naughty:

Opublikowano

A nie szuka ktoś felg MAM8 18"? :decayed:

Opublikowano

http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/62/36/09/2762360906 zdjecie pogadowe z alledrogo do zmieniarki mam oczywiscie kabel i magazynek

---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:36 ----------

panowie dzisiaj doszla do mnie cyfrowa zmieniarka...mam pytanie do czego jest ta czarna kostka przy tym przewodzie? niebieska rozumiem do radia idzie ale co z ta czarna?

beztytuu11ha.jpg

---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ----------

panowie dzisiaj doszla do mnie cyfrowa zmieniarka...mam pytanie do czego jest ta czarna kostka przy tym przewodzie? niebieska rozumiem do radia idzie ale co z ta czarna?

beztytuu11ha.jpg

Opublikowano
A nie szuka ktoś felg MAM8 18"? :decayed:

jak pytałem pół roku temu-to nie maileś, a byłem w pl i zapłacił bym każdą cenę za komplet prostych-teraz to nie potrzebuję...:grin::wink:

---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

Marcin-podaj mi wymiary tej zmieniarki

Opublikowano

Nie wiedziałem, że potrzebujesz... :kwasny:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

rano dam znać na pw bo teraz w pracy udaje że pracuje :)

---------- Post dopisany 15-11-2012 at 06:45 ---------- Poprzedni post napisany 14-11-2012 at 23:40 ----------

wymiary zmieniarki szeroka 25 cm wysoka 18 gruba 8

---------- Post dopisany 26-11-2012 at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany 15-11-2012 at 06:45 ----------

pochwale sie dzisiaj zdalem prawko na motor

Opublikowano
:banan::banan::banan::banan::banan::wink:
Opublikowano

Dominik ten banan mowi wszystko,..to byl ostatni gwizdek zeby zdac egzamin bo nie dlugo juz na motor sie koncza ze wzgledu na pogode...jazda przy +3 stopniach to zadna przyjemnosc :)

Opublikowano

ja nie mam na motory, ale u mnie i tak pogoda nie nadająca się na motor, przez cały rok...:kwasny:

Opublikowano

wiele tracisz...ja od wczoraj siedze i szukam motoru..wiele jest na rynku motorow z angli az tak slabo stoja motorki z rocznika 2000-2004 tam u ciebie?

Opublikowano
wiele tracisz...ja od wczoraj siedze i szukam motoru..wiele jest na rynku motorow z angli az tak slabo stoja motorki z rocznika 2000-2004 tam u ciebie?

Z Anglii nie kupuj - kierownica po prawej stronie i nie wiadomo jak tym jeździć:decayed: A tak na poważnie, to mi się zawsze marzył motocykl i chyba zacznę małżonkę przekonywać do realizacji mojego pomysłu:naughty: Jakiegoś turystyka by kupił do rekreacyjnych wypadów.

Kapitalna sprawa jak dla mnie:thumbup1:

Opublikowano
różnie-sam zobacz

Used Bike - Bike Trader