Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w polsce motor za 8 tys najlepszy rocznik to 99 w UK za te same pieniadze 2006-2007

Opublikowano

Podobno Angole nie dbają o motory i rzucają nimi o ziemię :decayed:

Sam w Walii widziałem leżący w trawie na podwórku dość nowoczesny motor...

Opublikowano
w polsce motor za 8 tys najlepszy rocznik to 99 w UK za te same pieniadze 2006-2007

poszukaj coś koło Newcastle-to wpadniesz przy okazji na jakieś piwo:wink:

Opublikowano

hmmm Bartek jedziemy na wycieczke do Dominika?

Opublikowano

jak masz ochotę-to wpadajcie:wink: a jak chcesz zarobić-to pożyczaj jakiegoś busa i ze trzy motory tam władujesz i wracasz:wink:

Opublikowano

Dominik z transportem nie bedzie problemu mam kuzyna w Londynie ktory srednio 2 razy w miesiacu lata sluzbowym busem do polski...problem w tym ze jest to bus z lodowka

Opublikowano

no motory chyba na to narzekać nie będą:wink:

Opublikowano

2012_11_30_104.jpg

czyje to to w mojej okolicy ? :naughty: foto na zjeździe z lotniska na S8 w kierunku A4 ok godz 7:15

Opublikowano

No i Panowie śnieg posypał, wczoraj wybrałem się na lotnisko, a tam susza, jak na Saharze:naughty: Ślizgać się nie da, bo wiatr od razu wszystko zwiewał, a pod spodem czarna płyta:facepalm: Bączki to sobie można jedynie w siedzenie robić:kox: więc zapomniałem na jeden dzień o sprawdzeniu napędu:kwasny:

Dzisiaj powinno już być lepiej, ale mam nadzieję, że przez weekend uda się coś pouczyć auta - ktoś się wybiera może?

Opublikowano

Witam Ty masz najbliżej do lotniska to obserwuj czy już śniegu dużo ;)

Opublikowano

Dzisiaj powinno już coś być, więc będę sytuacje kontrolował - na osiedlowych, oblodzonych uliczkach nie polecam, bo jedzie, jak na saniach:kox:

Opublikowano

wracałem teraz to już się ktoś kręcił po pasie startowym

Opublikowano

Hehehe - potwierdzam możliwość ślizgania się, ale nie na głównym pasie, tylko zaraz za placem manewrowym na jednym "obwodzie":kox: W sumie dwa solidne zakręty, ale bokami polatać się da:thumbup1:

Obrócić dupskiem w przód również:whistling:

Opublikowano
Dzisiaj powinno już coś być, więc będę sytuacje kontrolował - na osiedlowych, oblodzonych uliczkach nie polecam, bo jedzie, jak na saniach:kox:

ja już tak robiłem w sobotę-do dzisiaj k**wa auta z warsztatu nie moge odebrać, bo prawie przednie koło mi urwało-delikatnie się pocałowałem z krawężnikiem i chooj-wszystkie elementy napędu i układu kierowniczego- do wymiany, do tego sterownik poduszek i koło...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

witam jestem z Jeleniej Góry ..jutro jade do legnicy , poniewaz potrzebuje na szybko kupic gdzies kapsułki do expresu tchibo....orientujecie sie czy w galerii piastów jest firmowy sklep Tchibo???

Opublikowano

tak jest na samym dole kolo fontanny

Opublikowano

aha dzieki wiec jutro tam grzeje...dalej problemy ze znalezieniem parkingu w około sa??

Opublikowano

w srodku godzina za darmo

Opublikowano
aha dzieki wiec jutro tam grzeje...dalej problemy ze znalezieniem parkingu w około sa??

na mojej byłej ulicy-na Parkowej-zawsze miejsce jest, tylko nie wiem, czy jest jakieś ograniczenie co do czasu, no i ważna jest też pora dnia...

Opublikowano

nie taniej zamowic je przez neta na stronie tchibo? ja zamawiam i po 2 dniach mam w domu