skotmen Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam kolegów, Pytanie do tych co byli na akcji naprawczej - czy nie wzrosło Wam zużycie adblue? Audi nie ma adblu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 B9 ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Adblue maja B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig208 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Adblue jest w najnowszej wersji B9 Edytowane 26 Listopada 2016 przez Zbig208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ups nie wiedziałem Od którego roku są i jakie mają oznaczenie silniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wszystkie ULTRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbur Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Już po akcji (w korespondencji napisali ,że czas spędzony w serwisie zawiera się w przedziale 30-60 minut- ja spędziłem u Krotoski Cichy w Szczecinie 2 godziny), żadnej odczuwalnej różnicy, dostałem voucher na 100zł do wykorzystania w KC. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez adbur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Już po akcji (w korespondencji napisali ,że czas spędzony w serwisie zawiera się w przedziale 30-60 minut- ja spędziłem u Krotoski Cichy w Szczecinie 2 godziny), żadnej odczuwalnej różnicy, dostałem voucher na 100zł do wykorzystania w KC. Jak wrażenia po miesiącu? Osiągi, spalanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekm Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ultra maja AdBlue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbur Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Już po akcji (w korespondencji napisali ,że czas spędzony w serwisie zawiera się w przedziale 30-60 minut- ja spędziłem u Krotoski Cichy w Szczecinie 2 godziny), żadnej odczuwalnej różnicy, dostałem voucher na 100zł do wykorzystania w KC.Jak wrażenia po miesiącu? Osiągi, spalanie?Wydaje mi się, że spalanie minimalnie wzrosło przy szybszych trasach 140-160 km/h o jakieś 0,5-1,0 l - być może związane jest to z niskimi temperaturami. W mocy i przyspieszeniu nie odczułem różnicy .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Już po akcji (w korespondencji napisali ,że czas spędzony w serwisie zawiera się w przedziale 30-60 minut- ja spędziłem u Krotoski Cichy w Szczecinie 2 godziny), żadnej odczuwalnej różnicy, dostałem voucher na 100zł do wykorzystania w KC.Jak wrażenia po miesiącu? Osiągi, spalanie?Wydaje mi się, że spalanie minimalnie wzrosło przy szybszych trasach 140-160 km/h o jakieś 0,5-1,0 l - być może związane jest to z niskimi temperaturami. W mocy i przyspieszeniu nie odczułem różnicy .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0,5-1,0 l To nie jest 'minimalnie', moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaell68 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No dokładnie. Sam miałem zamiar jechać na akcje w tym miesiącu ale troche mnie zniechecileś tymi danymi o spalaniu. Czy inni którzy byli na akcji mogą wyrazić swoje spostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekm Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 No dokładnie. Sam miałem zamiar jechać na akcje w tym miesiącu ale troche mnie zniechecileś tymi danymi o spalaniu. Czy inni którzy byli na akcji mogą wyrazić swoje spostrzeżenia? lepiej zostawić tak jak masz obecnie, bo nic dobrego nie zyskasz po akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmk Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Byłem na tej akcji serwisowej, wszystko trwało niecała godzinę. Różnicy w mocy nie zauważyłem, spalanie przy dynamicznej jeździe takie samo a może i nawet delikatnie spadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 2.0TDI 143CR after / before "diesel gate" software upgrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Czyli można przyjąć że gorzej z parametrami "after" ale na tyle że "user" nie odczuje - jak dla mnie to nic nie daje poza wpisem w historii że jest po akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomeg Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Przy okazji wizyty w salonie audi wykonano mi akcjè serwisową. Nie wiem czy to możliwe ale odnoszę wrażenie że poprawiła sìę dynamika. Na temat spalania jest za wcześnie żeby coś stwierdzić. Może faktycznie coś chcący niechcący poprawili. Auto ma ponad 220 tyś. km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 A ja to olałem. Wiem, że to nieuczciwe i społecznie naganne, ale jak pomyślę, że tutejsi specjaliści czyszczą mi wszystkie sterowniki do fabryki, a tak by się zapewne stalo, to aż mnie ciary przechodzą. Tydzień musiałbym potem siedzieć i kodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmk Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Może to zależy od serwisu, ale mi nic nie poczyścili, wszystkie moje kodowania jak były tak są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig208 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zmiany robią tylko w sterowniku silnika. Ja po zmianie nie widzę żadnej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi