Pomian Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Witam Panowie, dzisiaj miała miejsce bardzo dziwna sytuacja. Po trasce autostrada ~ 200km dojechałem do miejsca docelowego gdzie nagle komputer zasygnalizowal mi że stan oleju jest minimalny. Dodałem mu litr takiego samego 5w30 i kontrolka nie zgasla. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Podrawiam z góry dzięki
Koucz Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Jaki był stan oleju na bagnecie po dolaniu oleju? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Pomian Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Olej był zruszony praca silnika, bagnet był mokry do połowy. Edytowane 17 Października 2015 przez Pomian
mariuszolek Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) rozwiązałeś problem? Jeśli zapaliła się kontrolka i nie czekając dolałeś litr, kontrolka powinna zgasnąć więc może czujnik poziomu? Edytowane 25 Października 2015 przez mariuszolek
Rekomendowane odpowiedzi