Madas Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 oby za tydzień tak było ja "moją" Adiczką będę do Wolsztyna na spot śmigał razem z Wami
Michas Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 a czwóreczka czyli ona nie a czwórek , czyli rodzaj żeński a piąteczka, a trójeczka, nie a piątek, a trójek
michu93 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 r ósemek q siudemek rs szósteczek audi osiemdziesiąteczek, stóweczek, dziewiędziesiąteczek, pięcdziesiąteczek...
Atak Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 slaweq jest to dla mnie ważne bo ten samochód ma duszę i ja z nim rozmawiam. Nie wiem jak się do niej/niego zwracać, żeby się nie obraził/ła
michu93 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 jak z nim/nia rozmawiasz to sie jej spytaj jak masz sie do niej/niego zwracac
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 nie wiem, jak mam skomentować problem poruszany w tym poście...
jacekm Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 nie wiem, jak mam skomentować problem poruszany w tym poście... Gdzie Ty tu widzisz problem ? Zwykła ułańska fantazja
Przemo 78 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja tam mowie ze to zdecydowanie ona przynajmniej dla mnie i bardzo ja lubie
Atak Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 Tylko nie róbcie z niej/niego obojniaka.
szogun0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Dla mnie to rodzaj nijaki. Wczoraj był ch... i k.. zarazem jak musiałem drzwi rozebrać. I jeszcze te powalone przełączniki klapy bagażnika, klapki wlewu itd. Ale każdy dzień jest inny.
Yelo Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie narzekajcie, inni mają gorzej... np. Alfa Romeo. Alfa - ona, Romeo - on. I bądź tu mądry...
michu93 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 bo alfa romeo to jest składana z dwóch... tak jakby małżeństwo
szogun0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie narzekajcie, inni mają gorzej... np. Alfa Romeo. Alfa - ona, Romeo - on. I bądź tu mądry... Dlatego alfy cały czas się pier.....lą. :polew:
Reggi Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie narzekajcie, inni mają gorzej... np. Alfa Romeo. Alfa - ona, Romeo - on. I bądź tu mądry... Dlatego alfy cały czas się pier.....lą. :polew: Co za wnioski Stanowczo to ona ! Ale ja podpadnie ..to chji mu sie nazbiera ..czyli czasami jest też ON
Tomeks Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 samochód to on więc nawet TOYOTA czy SKODA to on tak jak Jan Maria Rokita,przecież to facet (choć nie taki jak Nelli )
taktuś Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 samochód to on więc nawet TOYOTA czy SKODA to on tak jak Jan Maria Rokita,przecież to facet (choć nie taki jak Nelli ) Rokita to diabeł, a Nelli to Furtado więc już nie wiem co z czym się je...
Atak Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 A wiecie dlaczego kierowcy Alfy Romeo nie pozdrawiają się na drodze? Bo rano witali się w serwisie :polew::polew::polew::polew:
KaliN Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 A wiecie dlaczego kierowcy Alfy Romeo nie pozdrawiają się na drodze? Bo rano witali się w serwisie :polew::polew::polew::polew: :polew: :polew:
rycerz_83 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 zdrobnienie: audiczka czyli ona!
Rekomendowane odpowiedzi