Maras Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Witam. Czy ktos moze polecic jakies fajne i sprawdzone miejsce na spedzenie sylwestra w naszych polskich gorach?
Fido Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Zakopane Krupówki ??? Edytowane 19 Października 2015 przez Fido
Maras Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 ok ale chodzi mi o jakis namiar zeby zarezerwowac nocleg czy cos
udiyane Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) W tym biurze masz do wyboru,do koloru http://www.zakopaneapartamenty.net.pl/ ostatni moment by zarezerwowac Sylwestra. P.s Nie mogę sobie poradzić z linkiem wyskakuje to samo co Platformie 404 ale jak naciskam na zielony napis to się otwiera wlaściwa stron. Edytowane 20 Października 2015 przez udiyane
armando Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam. Czy ktos moze polecic jakies fajne i sprawdzone miejsce na spedzenie sylwestra w naszych polskich gorach?A możesz sprecyzować jakie miejscowości cie interesują?
Maras Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Ogolnie gory. Raczej bez roznicy
instruktor83 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Karpacz, willa marcela:-) genialne miejsce
RumJanek Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Blizej Zakopanego to Stasikowka, pokoje super, jadalnia i mozliwosc wszystkich posilkow, bilard + szalas z grilem (kielbaski + soki jakie tylko zoladek znosi wg wlasnego zakresu), wszedzie nie daleko: Zakopane, Bialy dunajec i termy, Białka Tatrzańska i narty... Wisienka na torta, to swietny mechanik pod ręką, ja tam jeżdżę co tylko w Polsce jestem, moi znajomi od co najmniej 15-tu lat. Dla zainteresowanych podaje namiary: http://www.oliwka.poronin.info/oferta.html Wyslano z i9305 Edytowane 21 Listopada 2015 przez RumJanek
Rekomendowane odpowiedzi