Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pierścionek dla osoby uczulonej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy szybka pomoc w wyborze. Znalazłem już wykonawcę pytanie tylko odnośnie modelu i potrzebuję waszej opinii.

Który Waszym zdaniem ładniejszy ?

1. http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,3750

2. http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,15393

Dla mnie oba są fajne, i nie mogę podjąć męskiej decyzji ... Koleżanek wole nie pytać bo zaraz któraś wygada i niespodzianką będzie to, że nie będzie

pierścionka :decayed:

Pierwszy ładniejszy

Opublikowano

Pierwszy pierścionek ładniejszy.
Drugi ma dodatek białego złota, a jeżeli występuje uczulenie na nikiel to białego złota należy unikać gdyż białą barwę złota uzyskuje się dodając głównie nikiel.

Czy taki pierścionek można kupić 2 razy taniej ?
Można, choćby w lombardzie, często też z oryginalnym certyfikatem. Pozostaje koszt detailingu pierścionka u złotnika. On za kilkadziesiąt złotych sprawi że będzie wyglądał jak nowy, doda gustowne pudełko i tylko klękać przed panną ! :decayed:
Ceny nowych wyrobów są z kosmosu !!!

Najpiękniejszą barwę złota w wyrobach mają Hindusi i Arabowie. Wynika to z prób złota ( głównie powyżej 18 karat) i domieszek ( głównie srebro).

Opublikowano
  • Autor

w Bydgoszczy masz kilku naprawdę dobrych jubilerów.. podjedź i popytaj, daleko nie masz.

Masz kogoś konkretnego na myśli ?

Też bardziej byłem za opcją nr 1 i wydaje mi się że będzie to dobra opcja.

Opublikowano

podjedź na Cieszkowskiego - trochę ich tam jest, znam też jednego w Starym Fordonie, na Bydgoskiej - godny polecenia.

Edytowane przez jedrekx

Opublikowano

Rzuć ją.

Bo jak teraz masz problemy to potem tylko sznurek ci pozostanie.

Opublikowano

E tam , od razu rzuć :decayed:

A nie lepiej jak będzie "wieczną narzeczoną" ?

Ja ze swoją już 23 latka na "kartę rowerową" i nie żałuje :P:)

A jak zacznie podskakiwać to wystarczy się spakować i wyjść :grin:

Edytowane przez piotrsob1

Opublikowano

Jeszcze nie stawia ultimatum slub albo koniec ? Bo moja po 6 latach mnie dociska ,i musze ciagle nowe wymowki wymyslac

Opublikowano

To po co z nią jesteś, skoro nie wiążesz z kimś przyszłości po sześciu latach związku?

Opublikowano

Bo mamy dzieciaka ktorego nie zostawie a drugie ,ze po co mi slub jak tak jest dobrze

Opublikowano

To po co z nią jesteś, skoro nie wiążesz z kimś przyszłości po sześciu latach związku?

Ta, weźmie ślub i zaraz potem się wszystko rozleci :decayed:

Po ślubie podświadomie strony mają dużo większe wymagania względem siebie i uważają że ślub gwarantuje trwałość związku , a zapominają o podstawie jego trwałości, czyli kompromisie :)

Stary kawaler z dwudziestokilkuletnim stażem na kartę rowerową wam to mówi :wink:

Edytowane przez piotrsob1

Opublikowano

Bo trzeba zapobiegac nie leczyc ,jak mnie podnerwi to w bryke i bye bye malenka,a tak rozwody podzialy itd

Opublikowano
  • Autor

Ta, weźmie ślub i zaraz potem się wszystko rozleci :decayed:

Po ślubie podświadomie strony mają dużo większe wymagania względem siebie i uważają że ślub gwarantuje trwałość związku , a zapominają o podstawie jego trwałości, czyli kompromisie :)

Stary kawaler z dwudziestokilkuletnim stażem na kartę rowerową wam to mówi :wink:

Teraz mi to piszesz ? Górę siana zaoszczędziłbym nie wydając na pierścionek ... Całe dzieciństwo marzyłem o własnej rodzinie, że kiedyś będę ojcem, później dziadkiem .... Chyba zje.... mi dzieciństwo :grin:

Edytowane przez Deko