Mati_23 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Po A4 B5 2.8 padło na B6 Avant 1.9TDI AWX Autko mam już ponad 1 rok, i powoli ogarniam wszystko tak jak ma być, co do planów jest ich sporo wiec powoli się to będzie je realizować, WYPOSAŻENIE: -fotochromy grzane -szyberdach -grzane fotele -kolorowy FIS -navi mała -2 ele szyby -ABS/ESP -klima -podświetlane nawiewy -fotele kubełkowe materiałowe -nagłośnienie audi sound system 9 głośników + subwoofer -radio audi concert -gniazdo 12V w bagaju -3 ramienna kierownica -podświetlana popielniczka przód + podłokietnik -6 poduszek powietrznych -relingi chrom, listwy szyb -lakier LZ5L -halogeny przód -15 wymiana od razu na 17 -podłokietnik W aucie z mechaniki ogarnełem: -kompletny rozrząd -hamulce przód tył -wszystkie płyny -nowy czujnik klimy -sprzęgło -led-y out PLANY: -ogarnięcie plastików bo sporo jest już sfatygowany jak to w B6 -multi kiera -tempomat -rns-e -szufladki podświetlane chrom -inne dekory -fotele z A6 C6 skóra -podsufitka czarna -grzane tylne fotele -roletki tył -wydech na 2 kminy -zderzak pod 2 kominy -listwy drzwi s-line -dokładki w kolor -felga 18-19 -gwint -bixy -korekta lakieru -program -hamulce przód 320 foty zaraz po zakupie autka A tu już po wymontowaniu ledów i z 17 na pokładzie A wiec najwięcej zamian jak na razie zaszło w środku oprócz mechaniki RNS-e kiera B7 multi tempomat obudowa kierownicy nowa włącznik świateł z A3 chrom ESP wizytownik kubek chrom podświetlane dekory carbon popielniczka tył przód ramka biegów klimatronik 2 din tunel bez przetarć wejście AUX nowa uszczelka anteny GPS na dachu nowy przycisk to regulacji wysokości świateł docelowo ma wpaść kiera 3 ramienna Edytowane 1 Lipca 2016 przez Mati_23
Mateo94 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 No ładnie ładnie Powiedz chromowany włącznik pasje bez problemu?
Mati_23 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) P&P nie pasuje trzeba rezać ale nie ma tragedii Swap przód 320 mm, tył seria odnowione i pomalowane proszkiem w kolor miętowy wpadły nowe tarcze przód tył klocki, nowy płyn, przewody osłony tarcz, płyn hamulcowy ATE wielkie dzięki za pomoc koledze Daduś do tego zawitały nowe opony zimowe 17/225/45 i przy okazji że spadł mi linka ręcznego wymieniłem obudowę ręcznego moja była dosyć zmęczona Edytowane 3 Listopada 2015 przez Mati_23
Daduś Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 w koncu wyczekany temat mozna ogladać i sledzić rezanie jak naj bardziej na plus, z rozsądkiem i ze smaczkiem szerokosci koleszko
Czaki89 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Koło chyba pójdzie do zmiany bo w ogóle nie widać tych nowych zacisków i blaszek :/ Kokpit bajka! Aż miło siedzieć za kierownicą !
Mati_23 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 Czaki89 to koło zostaje na zimę, na lato coś większego
Czaki89 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Oby Oby Co planujesz? Ja sam rozmyślam nad czymś nowym ale jeszcze sie nie zdecydowałem
Mati_23 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 sam nie wiem, jeszcze tysiąc myśli jak to zawsze przy wyborze koła, ale pierw troszkę posadzić trzeba żeby miało to sens i jakoś wyglądało
kris_91 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Wkoncu temat. Brakuje gleby i kola... Wnetrze petarda
Mati_23 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 gleba koło lakier tego jeszcze brakuje ale powoli się zrobi
black4 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 P&P nie pasuje trzeba rezać ale nie ma tragedii Swap przód 320 mm, tył seria odnowione i pomalowane proszkiem w kolor miętowy wpadły nowe tarcze przód tył klocki, nowy płyn, przewody osłony tarcz, płyn hamulcowy ATE wielkie dzięki za pomoc koledze Daduś do tego zawitały nowe opony zimowe 17/225/45 i przy okazji że spadł mi linka ręcznego wymieniłem obudowę ręcznego moja była dosyć zmęczona Witaj! Piękne autko! Dekory w Carbonie rarytas! Ładne kółko + 320mm tarcze z lak. zaciskiem prezentuje się świetnie. Pozdrawiam i śledzę wątek
hunter91 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Kędzierzyn na OKL rejestracji? Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
Mati_23 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 pierwsze foto z dnia zakupu
Sebastiano87 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Straszna jest ta felga nigdy mi sie nie podobała zalatuje made in chińczykiem. Avus III o to to tak.
Mati_23 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 Miałem Avus-y, co to felgi to jest na zimę wiec daje radę lepsze to niż stalówka Fotka po zimie, na błotniku ruda na całego A tu foteczka po wymianie błotnika i zderzaka przód ramka góra wpadnie również w czerń kolejny modzik kierownica z B7 została zastąpiona nową z modelu A5 multi,
mariuszbielsko Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 ladny avant dozo roboty z kiera
Mati_23 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 poducha P&P, przyciski trzeba rezać z mutli jedynie
Rekomendowane odpowiedzi