yumol Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 V6 2.6 AVANT mam od tygodnia zakupiłem z grilem kamei. W planie całe lampki z faceliftu koła jakieś 17, ramki na zegary i nowy mieszek.A potem pomyśle co dalej. PS. Jak sie zrobi pogoda wrzuce lepsze fotki po myjni, te są jeszcze z ogłoszenia edit by: zdeniu
jay_zzA4 Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Noo ładna :-) no i silnik jezdzilem A6 2.6 V6 i dosc sie to zbiera, choc moc nie jest ogromna ale daje rade. Wiec czekamy na fotki jak bedzie czysta po zmianach no i srodka
Gość zdeniu Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 ładny ładny tylko umyj go no i przeczytaj regulamin (Newbie)
Lookier Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zazdroszczę chromów wokół szyb... Fajna furka - w jedynym słusznym kolorze i rodzaju nadwozia ;-)
pet3r Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 witamy pieknie brzmiace V6, sam mialem ten silnik i mam do niego sentyment... chyba jeszcze jestem w mojej bylej zakochany moje uczucie oslabialo tylko tankowanie pol baku raz w tygodniu z felami dobrze mowisz - musi byc cos duzego, kolpaki nie pasuja do A4
yumol Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Opublikowano 8 Lutego 2007 Zegary gotowe troche zabawy a efekt super. PS. nieobyło sie bez wyjęcia szybki,bardzo delikatna sprawa :biggrin:
yumol Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Opublikowano 10 Lutego 2007 Prawie robi wielką różnice! Silnika i napedu to mozna ci pozazdrościc.
Rekomendowane odpowiedzi