wojtas_7 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Witajcie.zmienilem żarówki na osram night breaker i prawa lampa świeci niżej w lewa normalnie wysoko. Czy mogło coś tam się urwać podczas wymiany bo często zmieniam żarówki. Jak to można ustawić by było tak jak ma byc
kreczi Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Jedz na stację kontroli pojazdów tam ci ustawia za około 15zł. A jak chcesz sam. To od góry masz takie plastikowe śruby. Jedna jest od mijania druga od długich. Niny regulujesz wysokość
GOLI Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Jedz na stację kontroli pojazdów tam ci ustawia za około 15zł. A jak chcesz sam. To od góry masz takie plastikowe śruby. Jedna jest od mijania druga od długich. Niny regulujesz wysokość Jedna jest od regulacji wyżej-niżej druga prawo-lewo.Jesteś pewien że dobrze żarówka ci weszła, przy wkładaniu nie wyskoczyło lustro z uchwytu?
jacek70 Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Właśnie miałem podobnie i u mnie lustro wyskoczyło z uchwytu. Naprowadziłem je na gniazdo i haczykiem pociągając wskoczyło na miejsce.
dabek1990 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 u nie podobny objaw, gdzie te lustro można sprawdzić i jak ewentualnie je podczepić ponownie?
GOLI Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Wyjmij lampę (4x torx 30 lub 35 bo nie pamiętam, dość długi) zdejmij pokrywy żarówek i na pewno będziesz wydział gdzie masz luz i jak to poskładac
jacek70 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Jeśli lustro wyleciało z zaczep to będzie luźne . Będzie się ruszało.
nitroo Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Jeśli jest luźne, to chyba logiczne, że będzie się ruszało, prawda Jacku?
bobersky Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Najpierw zacznij od sprawdzenia czy dobrze żarówkę włożyłeś
jacek70 Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Jeśli jest luźne, to chyba logiczne, że będzie się ruszało, prawda Jacku? Pewnie że logiczne ale jak kolega dabek1990 pyta to mu odpowiadam ze szczególną dokładnością.☺
dabek1990 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 wyskoczyło z zaczepu, a juz sie bałem ze coś połamałem, no ale w starej b3 jakoś łatwiej szło żarówke wymienić, dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi