Zivia Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam przymieram się do zmiany lamp na poliftowe i jutro jadę obrzeżyć i proszę powiedzcie mi na co mam zwrócić uwagę ile jest mocowań czy coś z soczewką może być nie tak nie jestem mechanikiem tak że się na tym nie znam czy cena 400 zł za dwie sztuki do nie dużo ??
jacek70 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Sprawdź czy podejdą . Przedlift ma inne błotniki.
marcin_franz Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Ważne abyś kupił europejskie, ewentualnie z możliwością zmiany eu/uk. Mocowania muszą być po 3 w każdej lampie. Dwa na górze i jeden na dole. Soczewki nie powinny być sciemniałe. W środku nie powinno być jakoś dużo kurzu/pyłu. 400 to wysoka cena, no chyba, że to będą igły. Ale dużo taniej też da się wyrwać. Do ceny dolicz sobie jakieś dobre żarówki np. osram, plus ustawienie lamp ~20 zł to już kwota dochodzi Ci do 500 zł.
Zivia Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Opublikowano 2 Listopada 2015 Ważne abyś kupił europejskie, ewentualnie z możliwością zmiany eu/uk. Mocowania muszą być po 3 w każdej lampie. Dwa na górze i jeden na dole. Soczewki nie powinny być sciemniałe. W środku nie powinno być jakoś dużo kurzu/pyłu. 400 to wysoka cena, no chyba, że to będą igły. Ale dużo taniej też da się wyrwać. Do ceny dolicz sobie jakieś dobre żarówki np. osram, plus ustawienie lamp ~20 zł to już kwota dochodzi Ci do 500 zł. Aha to postaram się po negocjować ale trafiły mi się naprawdę blisko tak że odchodzą mi koszty wysyłki. A powiedz mi po czym poznać czy to lampy europejskie czy nie ?? Sprawdź czy podejdą . Przedlift ma inne błotniki. Wiem montaż mam już ugadany z mechanikiem.
Trzesio Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 po co mechanik, sam sobie to ogarniesz na spokojnie w 4 godziny cena mocno wygórowana, bez problemu można znaleść poniżej 200zł/kpl do pełni szczęścia potrzebne będą jeszcze wtyczki, nowe z pinami na allegro 13zł/szt nawet lampy z wysp mają homologację europejską, sam mam z angola i homologacją na Hiszpanię, więc nie patrz na to, jeśli będziesz miał problemy z przestawianiem pomogę, jeśli Cię aż tak nie ciśnie to może coś mi się trafi w rozsądnej cenie i stanie, szkoda że wcześniej nie wiedziałem, bo mogłem mieć kilka par
Zivia Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Opublikowano 6 Listopada 2015 po co mechanik, sam sobie to ogarniesz na spokojnie w 4 godziny cena mocno wygórowana, bez problemu można znaleść poniżej 200zł/kpl do pełni szczęścia potrzebne będą jeszcze wtyczki, nowe z pinami na allegro 13zł/szt nawet lampy z wysp mają homologację europejską, sam mam z angola i homologacją na Hiszpanię, więc nie patrz na to, jeśli będziesz miał problemy z przestawianiem pomogę, jeśli Cię aż tak nie ciśnie to może coś mi się trafi w rozsądnej cenie i stanie, szkoda że wcześniej nie wiedziałem, bo mogłem mieć kilka par No szkoda było by taniej a powiedz mi czy wtyczki z passata b5 po lifcie będą pasowały do tych lamp czy mam kupić sobie oryginalne z audi i powiedz mi czy to te http://allegro.pl/8d0973734-kostka-zlacze-wtyk-lampa-lampy-audi-a4-i5064283973.html
Trzesio Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 prawdopodobnie właśnie te, ale dla pewności musiałbym zerknąć na numer
Zivia Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 prawdopodobnie właśnie te, ale dla pewności musiałbym zerknąć na numer A powiedz mi czy Ty nie maił byś może dwóch kostek ??
Trzesio Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 nie mam, wszystkie poszły w komplecie z lampami
Rekomendowane odpowiedzi