arek a4 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Witam! Przy wymianie akumulatora radio orginał audi 04r.sie rozkodowało i teraz mam problem. Jest moze sposób w którym moznaby samemu to ogarnąć. Pozdro
morwa76 Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 kolego jak masz książke serwisową to z nią powinna być instrukcja do radia i tam jest taka naklejka i kod do Twojego radia jak masz te 4-ery cyferki -- na naforum jest co dalej krok po kroku
Madas Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 a jak nie masz kodu to niestety do ASO najlepiej kasują za to 50 zl
large21 Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 No jeszcze jest coś takiego jak program wyciągasz radyjko wpisujesz numer seryjny do calculatrka i masz kod
letallec Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 No jeszcze jest coś takiego jak program wyciągasz radyjko wpisujesz numer seryjny do calculatrka i masz kod Jak sie nazywa ten program?
WiesiekM Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak jest taki program, to po co kodują te radia?
Gość mmcv Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak jest taki program, to po co kodują te radia? nie kazde radio da sie rozkodowac programem, niektore wymagaja grzebania w pamieci. 99% radi nadaje sie do rozkodowania (pamiec + program + inne sposoby) , napewno znajda sie przypadki ktore jeszcze nie zostaly rozkodowane:). Koduja zeby utrudnic, ale Polak potrafi. radio nie powinno sobie pobrac kodu z kompa jesli jest ori ? p.s. wiec jaki to program ? znam kilka ale do Audi ale jakies stare.
boberek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 dziwne ze sie rozkodowało zazwyczaj tego nie robi kod trzeba wpisac jak sie wkłąda to samo radio do innego auta
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak jest taki program, to po co kodują te radia? nie kazde radio da sie rozkodowac programem, niektore wymagaja grzebania w pamieci. 99% radi nadaje sie do rozkodowania (pamiec + program + inne sposoby) , napewno znajda sie przypadki ktore jeszcze nie zostaly rozkodowane:). Koduja zeby utrudnic, ale Polak potrafi. radio nie powinno sobie pobrac kodu z kompa jesli jest ori ? p.s. wiec jaki to program ? znam kilka ale do Audi ale jakies stare. z tym pobraniem to chyba tylko w przypadku jak radio było kupione w salonie z samochodem wtedy pobiera sobie kod
Gość mmcv Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 z tym pobraniem to chyba tylko w przypadku jak radio było kupione w salonie z samochodem wtedy pobiera sobie kod mozliwe nie znam szczegolow ale chetnie sie dowiem czegos pewnego:)
Kowi87 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Chodzi o to że jak radio było fabrycznie zamontowane w A4 to przy wyjęciu i włożeniu ponownym nie trzeba wpisywać kodu (przynajmniej u mnie tak jest ) tak samo z odpięciem aku też kodu sie nie wpisuje A w przypadku zamiany modeli radia albo wrezaniu orginalnego kod bedzie trzeba wpisywać za kazdym wyjęciem aku jak i odpieciem radia
Gość mmcv Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 u mnie tez tak jest, dlatego to zasugerowalem. Tak czy inaczej wyglada na to ze radio nie bylo ori z samochodem , i mozilwe ze jest od innego samochodu (mam nadzieje ze nie kradzione ) Wiec opcja 1) Program - najtaniej jak sie wie jaki 2) ASO - 50zl ktos pisal, ja w krk za RNS-E kod - bo nie mialem jak kupilem mimo ze radio sie nie rozkodowywalo to przy naprawie lasera bylo potrzebne , zaplacilem 80zl (nie wiem czemu tak drogo) 3) Szpece przekoduja radio i bedzie dzialalo z nowym kodem
large21 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Co do programu Wrzucilem na rapida ottoo link panowie: http://rapidshare.de/files/40986731/ALL_Car_Radio_CalculatorS.rar.html Sciagasz uruchamiasz wpisujesz numer seryjny z radia i masz kod
Gość mmcv Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Co do programu Wrzucilem na rapida ottoo link panowie: http://rapidshare.de/files/40986731/ALL_Car_Radio_CalculatorS.rar.html Sciagasz uruchamiasz wpisujesz numer seryjny z radia i masz kod ten zestaw od akurat mam od 2 lat:)... heheh. ale nie testowalem audika na nim, i nie wiem jak to znim bedize. Jesli tesotwales i dziala to ok
jacekm Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Co do programu Wrzucilem na rapida ottoo link panowie: http://rapidshare.de/files/40986731/ALL_Car_Radio_CalculatorS.rar.html Sciagasz uruchamiasz wpisujesz numer seryjny z radia i masz kod U mnie avast zablokował pobieranie. Jesteś pewien, że plik jest "czysty" ?
WiesiekM Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 W tej paczce antywir wykrywa trojana... http://dl6.rapidshare.de/files/40986731/627566286/ALL_Car_Radio_CalculatorS.rar Win32/Spy.Banker.PPN koń trojański połączenie zostało zakończone
boberek Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 trzeba sciągnąc i znajesc gdzi ejest trojan ;P
large21 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 heh sciaglem go z sieci i wzuciłem a to klaps..:/
willa Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 witam!!! czytałem , szukałem , sciągałem rózne programy do rozkodowania mojego radyjka i nic. Może ktoś mi poda kod do mojego radia ,bo juz nie mam sił , a jazda bez muzyki mnie meczy .PO PROSTU NIE DA SIE JEŻDZIĆ BECKER trafic pro MODEL BE 4745 SERIA 25017396 kod pieciocyfrowy zakres cyfr 1-7 ogólnie do radia nie mam nic NA radiu tez nic nie pisze
Rekomendowane odpowiedzi