Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM+] Thirteen static sedan by enczu | recaro bose bix jr26 || Foty 2k18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie boi ze mu korby bokiem wyjda i od swiatem z cienkocienko przegra z tym swoim jeden łosiem :D

Opublikowano
5 minut temu, OficeR napisał:

Sie boi ze mu korby bokiem wyjda i od swiatem z cienkocienko przegra z tym swoim jeden łosiem :D

Kiedy kupisz silnik na prawdziwe paliwo a nie takie jak do ciungnikuf? :decayed:

Edytowane przez uszol

Opublikowano

Lipij gaz zaloz do zapalniczki bo bo slyszalem ze znowu ma ruska benzyna pojsc w gore [emoji14]

Opublikowano
  • Autor
Kiedy kupisz silnik na prawdziwe paliwo a nie takie jak do ciungnikuf? :decayed:

Co jak co, ale swoją benzyną to Ty nie masz co świrować, bo wiesz co mój ciungnik by z tym zrobił [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Do ciagnika trza dorosnac:lol:

Jezdzielem 5 lat losiem T  i fajnie sie tym smigalo nawet w glowie nie bylo mi klekota przeciez to szajs jakis...

Klekota mam juz 6 rok i w trasie nie ma porownania.

Czesto redukowac nie potrzeba by cos wyprzedzic.

To nie sa juz diesle bez suszarki.

Jedyny minus to sadza:decayed:

Opublikowano
  • Autor
Do ciagnika trza dorosnac[emoji38]
Jezdzielem 5 lat losiem T  i fajnie sie tym smigalo nawet w glowie nie bylo mi klekota przeciez to szajs jakis...
Klekota mam juz 6 rok i w trasie nie ma porownania.
Czesto redukowac nie potrzeba by cos wyprzedzic.
To nie sa juz diesle bez suszarki.
Jedyny minus to sadza:decayed:

No i bocian pod maska [emoji23] Ale spalanie i elastycznosc wynagradza. Poza tym w srodku cisza :)

Opublikowano
8 godzin temu, enczu napisał:

Co jak co, ale swoją benzyną to Ty nie masz co świrować, bo wiesz co mój ciungnik by z tym zrobił emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Stensy, spasy, naciungi a pod masko klekot, seems legit emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Edytowane przez uszol

Opublikowano
  • Autor
Stensy, spasy, naciungi a pod masko klekot, seems legit [emoji23][emoji23][emoji23]

1.8 za to naprawde robi mega gnoj :)

Opublikowano

Da sie pogadać choć jak odpalony jest emoji23.pngemoji23.png

Opublikowano
47 minut temu, enczu napisał:

1.8 za to naprawde robi mega gnoj :)

Tragedii ni ma-rowerzystow i prawdziwe zetory zostawia w tyle:facepalm:

Opublikowano

Ustawcie się na kreskę i sobie to wyjaśnijcie, sam jestem ciekaw wyniku wiem że 1.8 nie wypada tak źle przy seryjnym TDI a już na pewno jeśli chodzi o vmax  :D A i nie zapomnijcie zrobić jakiegoś wideo z tego dla kolegów z forum :D 

Opublikowano
  • Autor

3 godziny temu, Zbychuwow napisał:

Ustawcie się na kreskę i sobie to wyjaśnijcie, sam jestem ciekaw wyniku wiem że 1.8 nie wypada tak źle przy seryjnym TDI a już na pewno jeśli chodzi o vmax  :D A i nie zapomnijcie zrobić jakiegoś wideo z tego dla kolegów z forum :D 

Kreska nie ma sensu, seryjny AWX zostaje w tyle. Ja miałbym te 200 pare on dalej by jeszcze bujał się przed 200. Zresztą chodzi mi tylko o to, że co wejdę do jakiegoś tematu to tylko czytam, że wszyscy jeżdżą za wysoko i nie jeżdżą benzynami, najlepiej niech mają wszyscy zawrotne 1.8. Ostatnio mu chyba szajba wali od momentu jak spuścił, to już każdy ma jeździć na staticu, a patrząc na forum to 80% aut tutaj to typowe daily, tak jak i moje aktualnie. A jego siedzi w garażu (prawidłowo :) ) i wyjedzie co jakiś czas, a tu ludzie latają do roboty, na zakupy i inne pierdoły. Po prostu jest to już tak nudne, że nie chce się czytać i w innych tematach nawet nie wspominam o tym, ale że ten jest mój to mogę sobie pozwolić :) Więc po prostu uszol, błagam ogarnij się w końcu, bo sam pisałeś mi że Twoje 1.8 stoi, a na forum jak inny człowiek nadajesz jakieś farmazony i jesteś zamknięty na wszystko prócz Twojej ukochanej benzyny, ale wodzowi z 200+ w dieslu to dziękowałeś za opinie na temat Twojej sztuki.

Edytowane przez enczu

Opublikowano
7 godzin temu, Zbychuwow napisał:

Zarujesz co nie???

Seryjny ajm zjada adr a co dopiero porobiony???

Enczu co masz pod maska?

Ja i tak sie Tobie dziwie ze to znosisz.

Opublikowano

nie sztuką jest położyć bryke na wahaczach i jebnąc drzwiami od szopy czy tam garażu i zaglądać do niej raz w tygodniu ewentualnie wyjechac czasem zeby lakier słonce zobaczył [emoji23]
Sztuką jest obniżyc podlubać w silniku i dawac tym rade jezdzic w trybie codziennej jazdy Enczu moim zdaniem na poznanskie warunki drogowe przeżywa osobisty dramat a wiara za nim posrana po iskry tylko leca [emoji23][emoji23]
wracając do tego magicznego wychwalanego pod slonce lepszego niz tdi 1.8 ...ani to ku..wa nie jedzie ani dobrze nie pierdzi z wydechu jedyne co to chleje wache jak stara k...a[emoji13]

i jesli chodzi o dlubanie czy podniesienie mocy jest taka sama kaszana jak 1.6
w wersji pomnikowejoze tam byc 1.4 nawet bo i tak ledwo co na wprost to leci nawet nie myśląc o ostrym skrecaniu [emoji23] [emoji23] [emoji23]
projekt ktory stoi w garazu powiniem miec V ....biturbo ...albo chociaz 1.8t skoksowane bo wolnociąg 1.8 to wieksza padaka niz tdi zelaszcza w codziennym uzytkowaniu latalem benzynami bylo 1.6 i 1.8 w budzie a4 b5
teraz jest 1.9 afn z dodatkami i nie zamienie tego na nic innego a jak komus bociany przeszkadzaja to niech se stopery do uszu kupi ...tyle z mojej strony

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dokladnie.

Kiedys na swiatlach spotkalem szczuna w malyszu 2,0bena.

Mlody zacieszyl i kiwnal glowa pokazujac do przodu:facepalm:

Mina mu padla jak staruszek zlapal trakcje i wystrzelil jak z procy do przodu.Nie moglem sie przestac smiac.

Nie ma podniety bo wiadomo co moze klekot.

Moment robi swoje...

Co do jazdy na gwincie bo z czasem wpadnie taki i u mnie ale tylko dlatego ze sprezyna w kicie juz pekla i trza a nie dla szpanu.

Nie skrece go jajami do samego dolu bo to jest rodzinne auto i czesto zdarza sie ze drogami jakimi sie jezdzi sa nie znane a ja nie bede deseczek ze soba wozil by gdzies wjechac...

Opublikowano
Dokladnie.
Kiedys na swiatlach spotkalem szczuna w malyszu 2,0bena.
Mlody zacieszyl i kiwnal glowa pokazujac do przodu:facepalm:
Mina mu padla jak staruszek zlapal trakcje i wystrzelil jak z procy do przodu.Nie moglem sie przestac smiac.
Nie ma podniety bo wiadomo co moze klekot.
Moment robi swoje...
Co do jazdy na gwincie bo z czasem wpadnie taki i u mnie ale tylko dlatego ze sprezyna w kicie juz pekla i trza a nie dla szpanu.
Nie skrece go jajami do samego dolu bo to jest rodzinne auto i czesto zdarza sie ze drogami jakimi sie jezdzi sa nie znane a ja nie bede deseczek ze soba wozil by gdzies wjechac...

2.0 w małyszu to jakies totalne nieporozumienie pojemność zwiekszona dała 5kuni w porownaniu z 1.8

ja mam tez rodzinne auto wozi dupe i na zakupy i do pracy gwint posiadam pojdzie jeszcze ze 2cm w dół bo raz ze jest sztywniej i wygodniej sie jezdzi a 2 ze seryjne zawieszenie i jego wysokosc w b5 to komedia jakas starty jak motorówką caly przod sie unosił
a afn sobie delikatnie wspomoglem 216+ awx co dalo bardzo sprawne wyprzedzanie w razie potrzeby [emoji16] 4165970573f496a9d9253978932c960b.jpg

Opublikowano

Ale koza:decayed:

Polecam zdrowa 11 wten czas zobaczysz roznice w reakcji pedalu gazu jak i klebu sadzy za soba.

Opublikowano
Ale koza:decayed:
Polecam zdrowa 11 wten czas zobaczysz roznice w reakcji pedalu gazu jak i klebu sadzy za soba.

bedzie se taka koza mi tam pasi
11 w poczekalni ale na chwile obecna starcza to co jest

Opublikowano
20 minut temu, sebidi napisał:

bedzie se taka koza mi tam pasi

Przeciez zartowałem:decayed:

Ja podobnie mam na -40.

Dobra konczym bo nasz kolega zlinczuje:dziura:

Opublikowano
Przeciez zartowałem:decayed:
Ja podobnie mam na -40.