ma4ciej Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Witam forumowiczow, mam pytanie, do czego sluzy wtyczka pokazana na zdjeciu?Jeszcze chcialbym spytac czy to normalne, ze cicho cyka zaznaczona część podczas odpalonego silnika? Dzwiek jest prawie nieslyszalny, natrafilem na to przypadkowo, przy otwartej masce schylilem w tamtym miejscu glowe. Gdy dotykam tej czesci reka, czuje male wibracje wywolane cykaniem.Wysłane z mojego LG-D213 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Listopada 2015 przez ma4ciej
jacek70 Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Tak to ma cykać. Oznacza że jest sprawne. A jest to zaworek odpowietrzenia zbiornika paliwa.
dam-in Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 A kable z tej kostki gdzieś idą ? Masz instalacje LPG?
ma4ciej Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 aaa, chyba na dobry trop mnie naprowadziłeś. Możliwe, że to wtyczka do podpięcia kompa. Dzięki, wybaczcie za takie pytanie, to moje pierwsze auto z instalacją Dziękuję za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi