tkamicki5 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam panowie,dzisiaj dobierając sie do wymiany płynu wspomagania zauważyłem wystającą wtyczke przy zbiorniku płynu spryskiwaczy,zrobiłem zdjęcie i sami zobaczcie ,od czego ona może być i dlaczego nie jest do niczego podłączona?
Mateuszek1001 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 To jest czujnik poziomu płynu, wygląda na to że jest na niego założona kostka tyle że nie ma żadnych kabli... Poszukaj w pobliżu czy nie są gdzieś urwane.
tkamicki5 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 to byłyby dwa czujniki? mam fisa i pokazuje mi jak sie konczy mi płyn...i napewno nie pika mi jak płynu jest troche niżej poza tym właśnie czujnikiem....dziwne
tkamicki5 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Opublikowano 7 Listopada 2015 Tak,pika mi jak sie konczy płyn.wlasnie dlatego to mnie dziwi ze jest.drugi jakby czujnik. Tamten podlaczony musi byc gdzies nizej w zbiorniku. Chyba ze to ma.cos wspolnego z tym ze mam spryski reflektorow?
Rekomendowane odpowiedzi