wkowal10 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Panowie jak w temacie. Jak włączyć bez VAG-a zielone menu i aktywować wizualizację parktronika w 3G+. 2
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 3G+ jesli masz sam tył to wizualizacji nie właczyszTemat był wielokrotnie poruszany i opisywany na FORUM sciagnij sobie ten skrypt Dropbox - skrypt.zip wypakuj zawartosc bezposrednio na karte SD. odpal MMI, poczekaj jakies 3 minuty. nastepnie wloz karte do slotu. na ekranie pojawi Ci sie info, zeby nacisnac dowolny klawisz, po chwili powinno pojawic Ci sie info, ze skrypt zostal wykonany. zrob restart MMI i zielone menu powinno sie pojawic. na karcie w katalogu backup bedziesz mial kopie dwoch plikow przed zmiana - wiec zawsze bedzie mozna je przywrocic.
wkowal10 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Mam sam tył- dlaczego nie włączę- sterownik? Jak się restaruje w 3G+ MMI bo jestem zielony? Czyn te zielone MMI jednorazowo mi się włączy?
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Mam sam tył- dlaczego nie włączę- sterownik? twoj model nie ma juz sterownika jak to miejsce miało w rocznikach 2008-2012 dlatego nie ma jak właczyć wizualizacji Jak się restaruje w 3G+ MMI bo jestem zielony? A szukałes cos na FORUM ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200983-vcds-vag-com-kodowania-a4-b8/ Czyn te zielone MMI jednorazowo mi się włączy? Bedzie właczone na stałe bez jakiegokolwiek błedu
wkowal10 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 A żeby wejść do niego to jaka będzie procedura po odpaleniu zapłonu?
faktory Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Jak czytam takie coś to może lepiej nic nie zmieniaj w zielonym menu skoro nie potrafisz znaleźć jak się tam dostać...
wkowal10 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 A nie ma możliwości, że mam sterownik który obsługuje wizualizację tył?Jak mam mmi w języku polskim to zielone menu będzie w języku polskim? A nie ma możliwości, że mam sterownik który obsługuje wizualizację tył?Jak mam mmi w języku polskim to zielone menu będzie w języku polskim? 1
vvalery Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) 3G+ jesli masz sam tył to wizualizacji nie właczysz Temat był wielokrotnie poruszany i opisywany na FORUM sciagnij sobie ten skrypt Dropbox - skrypt.zip wypakuj zawartosc bezposrednio na karte SD. odpal MMI, poczekaj jakies 3 minuty. nastepnie wloz karte do slotu. na ekranie pojawi Ci sie info, zeby nacisnac dowolny klawisz, po chwili powinno pojawic Ci sie info, ze skrypt zostal wykonany. zrob restart MMI i zielone menu powinno sie pojawic. na karcie w katalogu backup bedziesz mial kopie dwoch plikow przed zmiana - wiec zagwsze bedzie mozna je przywrocic. Czy ten skrypt można użyć do mmi 3G high z hdd? Chodzi o to, czy ktoś sprawdzał poprawność działania....Z góry dzięki za info. Pozdrawiam vvalery Edytowane 15 Listopada 2015 przez vvalery
faktory Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 @vvalery: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/308367-skrypty-dla-mmi-3g-basic-low-high/
M4RK0 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Orientujecie sie czy zadziala wizualizacja w mmi 3g+ jesli wymienie sterownik pdc na 8 kanalowy ale nie podlacze przednich czujników i glosnika ?
Maciejass Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam wie ktoś może jakie jest kodowanie na włączenie green menu w 3g+ low.
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam wie ktoś może jakie jest kodowanie na włączenie green menu w 3g+ low. opis masz na FORUM w dziale warsztat
Piotr Piejek Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Witam. Koledzy mam audi a4 b8 z października 2015 mmi 3g plus z hdd i mam zielone menu wersja <EM 10>. Nie mogę na przykład aktywować w car menu poziomu naładowania akumulatora. Wszystko mam oznaczone tak jak trzeba resetuje mmi i w menu car nie pojawia sie poIom akumulatora. Ktoś ma jakiś pomysł??? Coś ciekawego można zrobić w tym menu???
wrclaguna Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 w MMI 3G+ nie ZAKODUJE POZIOMU AKUMULATORA
Piotr Piejek Opublikowano 2 Września 2017 Opublikowano 2 Września 2017 Dziękuję, już nie będę kombinował
Rekomendowane odpowiedzi