Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Tarnobrzeskie 2016 sobota godz 15.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ooo ten już kasa :evil: Może jakiś uczynek, przyda Ci sie kiedyś :naughty:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 13:51_________________________________________________k**wa co tu się dzieje? Nikogo nie ma? Nikt nie pisze? W TBG chyba jakaś zagłada była heh

Dzieki Kamil :wink4:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 13:54_________________________________________________Kiedy robimy jakiegoś spota?

Opublikowano

ja tam jestem chętny

Opublikowano

Mozna zrobic :good:

Opublikowano

Są jeszcze chętni?

Opublikowano

No widzisz Kamil lipa. Już chyba po spotach w TBG[br]Dopisany: 21 Październik 2009, 22:18_________________________________________________Pozostaje chyba nam się zintegrować z grupą z RZ ;)

Opublikowano

Koledzy potrzebuje diagnozy vagiem co do klimy? Pomoże ktoś? Mogę oczywiście podjechać we wskazane miejsce .Oczywiście z odwdzięczeniem.

Opublikowano

A może by tak tego spota zorganizować? :naughty:

Opublikowano

Możemy zrobić :good:[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 09:32_________________________________________________Tylko kiedy ? 08.11 ?[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 18:40_________________________________________________To jak z tym spotem Panowie ?

Opublikowano

08.11 mi odpowiada

Opublikowano

Inni się nie wypowiedzą :wallbash:

Opublikowano

Kurde wracam wtedy z Ukrainy i moge sie nie wyrobic :wallbash:moze by to przelozyc na 11,11 lub14-15,11 co wy na to :)

Opublikowano

ustalcie termin i tyle , a nie pytacie się jeden , drugiego czy mu pasuje , dalej :good: