Gość lightfighter87 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Ostatnio drift auto-lawety która przyjechała po kolegę 19 lutego na zlocie forum audipodkarpacie zakończyła się wgnieceniem bocznym w A4 Avant...
Plugibugi Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Ostatnio drift auto-lawety która przyjechała po kolegę 19 lutego na zlocie forum audipodkarpacie zakończyła się wgnieceniem bocznym w A4 Avant... to w którą a4 przywalił >>> bo ja się zmyłem zaraz po tym drifcie a6 i czekaniem na lawete ...
Gość lightfighter87 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Taka granatowa co ciągle kręciła po tym drugim parkingu, na pewno widziałeś
Plugibugi Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 niom to oberwała a6 2 razy :confused4: nie dobrze a co z tym spotem w RKL[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 20:46_________________________________________________sorka to nie ten dział odnośnie kolbuszki
koman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 będzie możemy zrobić ale czy będziesz stał w mrozie i padającym śniegu bo mi się raczej nie wydaje i a spot się odbędzie tylko czekam na pogodę
Surveyor Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Trochę się sprawy pokomplikowały, moja żona w szpitalu z poważnym zagrożeniem ciąży. Nie będzie mnie na spocie (jeśli wogóle się odbędzie).
koman Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Oo ... nie przejmuj się spotem masz teraz ważniejsze sprawy na głowie , życzę szybkiego powrotu dla żony , oby wszystko skończyło się dobrze
marczelloo Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 spokojnie.. zima już odpuszcza już od tego weekendu ma być cieplej i cieplej.. niebawem wymienimy opony na letnie
FAFAL Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Panowie jak ktoś chciałby przejść do PLAY proszę o kontakt
Krzy0 Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Panowie jak ktoś chciałby przejść do PLAY proszę o kontakt A co masz jakies promocje
koman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Drodzy panowie i panie dużymi krokami zbliża się do nas upragniona Wiosna , zatem che zorganizować pierwszy oficjalny spot w Kolbuszowej smiley Data nie jest jeszcze uzgodniona ale na pewno będzie to Niedziela . Spot odbędzie się na parkingu na przeciw Restauracji Krokodyl .Proszę was koledzy abyście wpisali się wstępnie kto by przybył . Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych tongue4
FAFAL Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie jak ktoś chciałby przejść do PLAY proszę o kontakt A co masz jakies promocje A jesteś zainteresowany?
koman Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zapraszamy Wszystkich Posiadaczy AUDI i Miłośników tej Niezwykłej Marki na Spoty Kolbuszowskie . Najbliższy Spot Odbędzie się 8-go Maja o 16.00 . Parking przy Dyskotece 'Bogacz' Serdecznie Zapraszamy
variocustoms Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 zapraszam do udziału w ankiecie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=203144.0
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego Zapraszamy info w wątku zlotowym : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
Gość osetti Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Kłaniam się Prośbę mam Chciałabym się wybrać na kilka dni w okolice Soliny… czy moglibyście polecić mi jakieś godne uwagi miejsca? Mile widziane gospodarstwo agroturystyczne pozdrawiam, Asia
FAFAL Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Asia znalazłem taki link być może już widziałaś, a jak nie to na pewno coś tam znajdziesz dla siebie. Ja byłem nad Soliną już dobre parę lat do tyłu więc żadnych konkretnych wskazówek nie dam Pamiętam tylko, że nocleg mieliśmy w Polańczyku jak by Ci bardzo zależało to konkretne dane może gdzieś odszukam. http://www.twojebieszczady.pl/solina.php
Gość osetti Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzięki bardzo Rafał jeśli znajdziesz namiary to napisz do mnie, bo chodzi o to, że jadę w tamten rejon Polski pierwszy raz i wolałabym zatrzymać się w miejscu sprawdzonym
Rekomendowane odpowiedzi