Reggi Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Chciałem zdradzić markę, ale mi nie wyszło..i wyszło tymczasowe S3 Import Szwajcaria. Wyposażenie : -Xenon - Recaro - szyberdach - grzane i elektryczne stołki - kierownica i pedały Mody: - ktoś założył DV alu Forge - ktoś wrzucił Bilsteina + jakieś krótkie springi - ktoś wrzucił Felgi RH 8x18 Ogolnie staram się odszczurzyć auto więc zaraz po kupnie wpadły : - lampy tył lift - gałka z nowej A3 Sline z nowym mieszkiem Sporo roboty przede mną bo heble trzeba, nieszczelności, turbo coś dziwnie się zachowuje bo wydaje dziwnę jęki dźwieki. Edytowane 25 Listopada 2015 przez Reggi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 WOW Dziewczycy piszczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ja jestem zdania, że jak ktoś ma pisać debilne komentarze to niech wsadzi sobie łapy do kibla i przytrzaśnie deską, a nie kładzie na klawiaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 no szkoda, że nie B6... może na następne się uda.. a S3, jak to S3 - fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałswd Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A wiesz ze mnie też nosi na takie autko , coś innego , dobra baza do dziubania Graty zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Chciałem zdradzić markę, ale mi nie wyszło..i wyszło tymczasowe S3 Import Szwajcaria. Wyposażenie : -Xenon - Recaro - szyberdach - grzane i elektryczne stołki - kierownica i pedały Mody: - ktoś założył DV alu Forge - ktoś wrzucił Bilsteina + jakieś krótkie springi - ktoś wrzucił Felgi RH 8x18 Ogolnie staram się odszczurzyć auto więc zaraz po kupnie wpadły : - lampy tył lift - gałka z nowej A3 Sline z nowym mieszkiem Sporo roboty przede mną bo heble trzeba, nieszczelności, turbo coś dziwnie się zachowuje bo wydaje dziwnę jęki dźwieki. Witaj! Fajny zestaw Po doprowadzeniu do porządku planujesz jakieś mody z mocą? Wnętrze w dobrej kondycji? Ile masz przelotu? Masz zdaje się Recara z alcantarą? Jakie hebelek przewidujesz? Pozdrawiam i powodzenia z poprawianiem sprzęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jak masz 312/256 to juz nic innego nie stworzysz, chyba ze lepsze klocki. Turbo mozna dac wieksze i poprawic moc. Fajny piz*zilot, bedziesz zadowolony, ostatnio taką u siebie cwiczylem. jedna uwaga, jak zdejmiesz tylne koła to dokladnie sprawdz stan tylnych przewodow hamulcowych od zacisku do łaczenia z nadwoziem. Sa w oplocie przy zacisku do tego wchodza bezposrednio w czesc metalową i czesto pekaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witaj!Fajny zestawPo doprowadzeniu do porządku planujesz jakieś mody z mocą?Wnętrze w dobrej kondycji?Ile masz przelotu?Masz zdaje się Recara z alcantarą?Jakie hebelek przewidujesz?Pozdrawiam i powodzenia z poprawianiem sprzęta Planuje doprowadzić do serii i może soft. Wnętrze w dobrej kondycji, alcantare ogoliłem i musze wyczyścić wolną chwila, sufit czarny bez uszkodzeń, wszystkie plastiki ładnie nie zdrapane. Tam jest Recaro czarne z niebieską alcantarą. Hebelek ten co jest ale zmienić gumki, tłoczki, sworznie, pomalować na czarno, nowe tarcze i klocki. Jak masz 312/256 to juz nic innego nie stworzysz, chyba ze lepsze klocki.Turbo mozna dac wieksze i poprawic moc.Fajny piz*zilot, bedziesz zadowolony,ostatnio taką u siebie cwiczylem.jedna uwaga, jak zdejmiesz tylne koła to dokladnie sprawdz stan tylnych przewodow hamulcowych od zacisku do łaczenia z nadwoziem. Sa w oplocie przy zacisku do tego wchodza bezposrednio w czesc metalową i czesto pekaja. Ta mam 312/256. Można by było zaadoptować zaciski z Cayenne tylne na przód na adapterach po tarcze 312..ale nie chce mi się w to bawić. Turbo nie zamierzam zmieniać, ale nie wiem czy nie szykuje się regeneracja bo powyżej 3 tys.obr wydaje dziwny dźwięk..jak Vtec w hondzie. Świst ale jakiś za głośny. I tu nie wiem czy jak coś to oddawać turbo do regeneracji czy kupić fabrycznie nowy koras w dodatku trochę zakapca na jałowym, a przy butowaniu nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Też parę dni temu kupiłem s3 kod APY w niemczech robiony na 250 km ale to szatan,masz jakieś zdjęcia środka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Reggi szczelnosc dolotu sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Też parę dni temu kupiłem s3 kod APY w niemczech robiony na 250 km ale to szatan,masz jakieś zdjęcia środka?Cytuj zaznaczoneOdpowiedzCytuj Reggi szczelnosc dolotu sprawdz No jedną dziurę załatałem bo ta nieszczelność powodowała błędy trwałe przepływki i pierwszej sondy. W środę oddaje auto do mechanika i ogarnie mi test szczelności i inne pierdoły. Resaumując to auto teraz nie jedzie.. opierdala mnie jak chce TT po sofcie na 200 KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kierowca c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kierowca c***a Raczej nie bo zamieniłem się z kolegą na wozy i ja też op******m jego TT moja S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Toć żartuje mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 To mam taki sam środek,żałuję tylko że nie nagralem miny żony na dodanie gazu za pierwszym razem heh jak dla mnie to te fotele sa za ciasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jezeli masz mozliwosc to sprawdz historie serwisowa. Chodzi o to kiedy miales wymieniany olej w Haldex-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 heh jak dla mnie to te fotele sa za ciasne Dla mnie są spoko jak nie jeżdzę za grubo ubrany, grubsza kurtka i jest ciut mniej komfortowo..w wakacje jeździ się miód Jezeli masz mozliwosc to sprawdz historie serwisowa. Chodzi o to kiedy miales wymieniany olej w Haldex-ie. Ziom szczerze to mam w d*pie na razie haldex.. musi mi zacząc fura frukać bo się załamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 W du...pe to Ty bedziesz kilkanascie stowek jak sie tym nie zajmiesz w pore. eSa bez tylnego napedu jest jak facet bez jaj, reszte sobie dopowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wszystko jest z napędem ok. Nie bede robił czegoś na siłe czego robić nie trzeba. Jesli beda problemy z napędem to zajrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wszystko jest z napędem ok. Nie bede robił czegoś na siłe czego robić nie trzeba. Jesli beda problemy z napędem to zajrzę. tam własnie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi