sebgra Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Cześć Wszystkim Na wstępie chciałbym jeszcze raz się przywitać, nazywam się Sebastian i jestem z okolic Suwałk mam 19 lat a audi to moje 3 autko Nabyłem ją niecałe dwa miesiące temu. Auto po za kupie miało przejechane 245 tysięcy poprzedni właściciel prawie nią nie jeździł jak wymienił olej i rozrząd w 2012 roku to do 2015 nie nastukał 15 tysiecy km, z tego co opowiadał prawie nie było go w domu, z jednej strony dla mnie to plus a z drugiej minus, odrazu po zakupie poleciały nowe tarcze i klocki na tył wymieniłem olej, ustawiłem zbieżność i założyłem zimówki :banan:Z biegiem czasu postanowiłem zacząć zmieniać coś w aucie, w poniższych fotkach wszystko po kolei opisze Komentujcie pozytywnie i negatywnie liczę na wasze porady SILNIK: AFN 110 PS UKLAD DOLOTOWY: seria. UKŁAD WYDECHOWY: seria ELEKTRONIKA: elektryczne i podgrzewane lusterka, climatronic, 4xelektryczne szyby, domykanie szyb z pilota, centralny zamek, podświetlane klamki, podświetlane schowki w drzwiach UKŁAD NAPĘDOWY: seria. ZAWIESZENIE: seria UKŁAD HAMULCOWY: seria KOŁA: ori audi 16" na zime ŚRODEK: podgrzewane fotele, kierownica S-line,, listwy dekoracyjne w carbonie pakiet oświetlenia drzwi, CAR-AUDIO: Zestaw Nokia 4 głośnikiPlany: nie będę rozpisywał wszystkich planów co do auta tylko te najbliższe : -fis - białe skóry z a6 c5-podsufitka z polifta z czarna alcantara -lusterko prawe duże - wyrzucenie kata -zrobienie przelotu - zaślepienie egr - zmiana rozrządu Pierwsza fotka zaraz po kupnie A teraz pierwsze mody lampka nie do końca spasowana ale i tak na dniach będzie podsufitka z polifta potem przyszedł czas na lampy pomyślałem ze od razu dam czerwone soczewki tak to wygląda na aucie następnie wpadły dekory w carbonie docelowo będą albo jasne albo piano black. a na koniec podświetlane klamki : no i na koniec mała fotka z kumplami Z góry przepraszam za jakość fotek ale były robione telefonem przepraszam też za syf w aucie, ale aktualna pogoda jest taka że ciężko utrzymać je w czystym stanie w szczególności że audi codziennie wozi mnie i 2 osoby do szkoły Edytowane 22 Listopada 2015 przez sebgra
mebleusz Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Czerwone soczewki jakos mi nie siedza, ale to Twoje auto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sebgra Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 @meblusz Soczewki są na przycisk, wiec nawet jeśli mi się znudzą to nie muszę ich włączać
Pavetti Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 A do jazdy dziennej co stosujesz? Może ją czegoś nie wiem, ale jasno jest określone, iż czerwone światła są z tyłu, a nie przodu. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
sebgra Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 Pavetti, w dzień jeżdżę na światłach mijania, te czerwone to włączam np na spotach w nocy, nigdy nie użyłem czerwonych świateł do jazdy po drodze publicznej
willy123 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Oo widzę kolega z moich okolic . Ladna seria;)
Kacper Maksymiuk Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 No ładnie. Środek zdecydowanie lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach. A jak z montażem lampki na podsufitce? Dużo było przeróbek w elektryce? Bo pewnie jak się kupi całą podsufitkę z lampką to nie ma problemu, pasuje idealnie.
sebgra Opublikowano 18 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 Kacper jak masz szyber dach to podsufitka z polifta nie pasuje :/. przeróbek elektryki mało wiecej rzezania w dopasowaniu tej lampki Co z nowości? W Audi padła chłodnica, szybki zakup nowej i już wszystko działa Zaszły też małe zmiany w środku, denerwowało mnie nagrywanie płytek i słaba regulacja w ori radiu więc zakupiłem nowe JVC, gra o wiele lepiej jeszcze tylko okleić zaślepki folią i jak dla mnie będzie super Przyszło też dziś lusterko prawe z Anglika które założę w weekend zero odezwu z waszej strony :/Przemyślałem sytuacje z czerwonymi soczewkami i mielisice racje, wieś, więc wyleciałyLusterko już założone, widoczność na nim w porównaniu ze starym ogromna. Łapcie fotki z dzisiejszego mycia a tutaj z Toyota Matrix mego ojca
Sobon3R Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Takie może głupie pytanie, ale dużo roboty jest ze ściągnięciem plastikowych listew w środku i oklejeniem ich? W sensie demontaż/montaż dużo roboty? Bo chciałem zrobić coś w stylu piano black, ale nie wiem czy bardzo będę przy tym łaciny używać. Aktualnie mam niezłe wnętrze więc nie wiem ile to warte
matik123 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zeby zdemontowac dokory, jesli o nie Ci chodzi, z drzwi musisz zdjac boczek i trzymaja sie na kilku spinkach ktore poprzez odkrecenie latwo schodza. Na desce jest prawdopodobnie tak samo choc tam nie zdejmowalem. No i zdecydowanie jest gorszy dostep. Wszytskie drzwi to kwestia pol godziny
Sobon3R Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 No dokładnie o dekory mi chodziło, w takim razie może na wiosnę przy leniwej sobocie się za to zabiorę
Rekomendowane odpowiedzi