simonJVC Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 ostatnio miałem ściągany pas przedni przez "elektryka",poodpinał mi wiele (zresztą nie potrzebnie) wtyczek i węzy, a potem sam to wszystko skręcałem i podłączałem i mam nie podłączoną jedną kostkę.. i nie wiem gdzie ją podpiąć. dwu pinowa kostka znajduje się od strony kierowcy mniej więcej pod pompą ABSu. Na potrzeby zdjęcia wyciągnięta do góry: do tej kostki idą dość grube kable.. czerwony i jasno brązowy.. może to przypadek i nie ma to nic z tym wspólnego ale mam taki błąd w sterowniku silnika po złożeniu wszystkiego: 17881 obwód układu węgla aktywnego przerwany
dam-in Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 A masz podpięty czujnik w zbiorniczku od płynu chłodzącego ? Nie pali się lampka ?
widawa00 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Dokladnie to wtyczka do czujnika pod zbiorniczkiem wyrównawczym plynu chlodzoncego
jospethe Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Zmień mechanika skoro sam musiałeś wszystko składać. Edytowane 22 Listopada 2015 przez jospethe
bidzio1 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Jeżeli masz spryskiwacze reflektorów to zobacz czy działają. Mi to wygląda na wtyczkę do pompki spryskiwaczy lamp. Bo tam idą dość grube kable. A nie tak jak koledze mówią ze czujnik poziomu płynu chłodniczego. Bo raz ze tam są inne kolory kabli a dwa tam kable są ciekie. No chyba ze ktoś wymieniał wtyczkę z kawałkiem kabli...
simonJVC Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 wtyczka rzeczywiście podobna do tej od od zbiorniczka płynu chłodzącego.. ale to nie to.. mam spryskiwacze reflektorów... to raczej będzie to.. sprawdzę jutro.. dzięki za podpowiedzi..
bidzio1 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Podam Ci adres na pw możesz podesłać flaszkę [emoji14]
Rekomendowane odpowiedzi