SebastosWolski Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam poszukuje dobrego warsztatu w Lublinie ( lub forumowicza który robi naprawy itp. ) . W pisałem do Dakaru maila w sprawie wymiany oleju ,filtrów , rozrządu . Dostałem odpowiedź że nie obsługują takich aut o takiej pojemności ( 2.8 V6 benzyna ) padłem jak to zobaczyłem..... Auto zaprowadziłem do jednego serwisu patrząc opinie w neci ( nazwy nie podam zobaczę jak ogarnęli wymianę oleju,filtrów itd. zlikwidowanie wycieków i czyszczenie przepustnicy ) leci 2 tydzień i nie jest zrobiony . Trochę mnie to irytuję .... W "Kocurze" jest do ogarnięcia parę rzeczy. Pozdrawiam .
pawel212333 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 acars próbowałeś tam dobrze robią\ oni na pewno ci to ogarną
SebastosWolski Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) dzięki sprawdzę Edytowane 22 Listopada 2015 przez SebastosWolski
mat-85 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) czołem, gdzie dokładnie jest ten acars, bo nie jestem w stanie znaleźć żadnych informacji w necie, ew. nr tel. Edit: ACAR, dzięki, nie było tematu, czas spać @Sebastian ogarnęli Ci Twoje 2.8? możesz polecić? @Paweł zakładam, że skoro masz w profilu ASNa i polecasz, czyli i z ASNem sobie poradzą? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez mat-85
Soldier007 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 ja szukałem mechanika w internecie, wpisz ,,dobry mechanik lubelskie opinie'', poczytaj opinie o człowieku który ma warsztat w ćmiłowie, robiłem swoją furke u niego i jak narazie jest ok.
pawel212333 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tak powiem że jak w skodzie wyrwalo świece to tylko oni się podjęli naprawy bez wyciągania głowicy
mat-85 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Niestety ACAR ASNa nie ogarnął, szukam dalej. Może rzeczywiście spróbuję w ćmiłowie, chociaż wolałbym coś na miejscu. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez mat-85
House Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tak powiem że jak w skodzie wyrwalo świece to tylko oni się podjęli naprawy bez wyciągania głowicy To akurat nie wiem czy dobrze świadczy o warsztacie, bo gwintowanie i tulejowanie na zamontowanej głowicy - syf w cylindrze opiłki, rysy na gładziach te sprawy. . .
pawel212333 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 No raczej dobrze bo niejeden samochu robią urawna świeca
lukaszlsw Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 jak ktoś szuka mechanika do napraw vagów to walić do mnie na pw,
Rekomendowane odpowiedzi