Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Mój avancik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł i na mnie czas by pokazać moją niunie :)

dsc05883es7.jpg

dsc05882eu6.jpg

dsc05881vk3.jpg

dsc05880gn8.jpg

Z bajerów to standard - klimatronik, el szyby przód, el lusterka i nie wiem czy coś jeszcze - chyba wszystko.

Pewnie napiszecie gleba itp - ale nie będzie takiego modu - auto ma jeździć i tyle

Mam nadzieję na zmiane felunku ale to jużnie ten rok.

Opublikowano

gratuluje i niech się sprawuje jak najlepiej niech nigdy Cię nie zawiedzie :good:

Opublikowano

Masz stary grill w '99 czy źle widzę? :chytry: Brak halogenów również zastanawia :mysli:

Opublikowano

Masz stary grill w '99 czy źle widzę? :chytry: Brak halogenów również zastanawia :mysli:

Dobre pytanie.

Opublikowano

Nie no luz :good: Dbaj o nią i życzę jak najmniej podobnych przygód ;)

Opublikowano

Dzięki - przygoda nie była moja jakby co i mnie to denerwuje że brak halogenów ale jak się dorobię to będą a gril jest błyszczy więc nie wiem czy będę robił :)

Opublikowano

ladna audika;) silniczekj taki jaki byc pwoeinien :kox: tylko szkoda ze wyrezana z przedlifta:(

udanej przygody z audika zycze;)[br]Dopisany: 12 Listopad 2008, 13:44_________________________________________________a tak na marginesie jakis czas temu moj stryj:D budowal sie w osielsku;)

Opublikowano

sreberko kombi :decayed: yhy nie no fajna ja bym szybki przyciemnil i pare innych .... zapraszamy na spoty kuj-pom w niedz :>