kretcik Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Nadszedł i na mnie czas by pokazać moją niunie Z bajerów to standard - klimatronik, el szyby przód, el lusterka i nie wiem czy coś jeszcze - chyba wszystko. Pewnie napiszecie gleba itp - ale nie będzie takiego modu - auto ma jeździć i tyle Mam nadzieję na zmiane felunku ale to jużnie ten rok.
Madas Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 gratuluje i niech się sprawuje jak najlepiej niech nigdy Cię nie zawiedzie
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Masz stary grill w '99 czy źle widzę? Brak halogenów również zastanawia
szybki34 Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Masz stary grill w '99 czy źle widzę? Brak halogenów również zastanawia Dobre pytanie.
kretcik Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 tak bo ma inną maskę i zderzak niestety miał mały przypadek i tak wyszło
Reniu Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie no luz Dbaj o nią i życzę jak najmniej podobnych przygód
kretcik Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Opublikowano 12 Listopada 2008 Dzięki - przygoda nie była moja jakby co i mnie to denerwuje że brak halogenów ale jak się dorobię to będą a gril jest błyszczy więc nie wiem czy będę robił
topor Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 ladna audika;) silniczekj taki jaki byc pwoeinien tylko szkoda ze wyrezana z przedlifta:( udanej przygody z audika zycze;)[br]Dopisany: 12 Listopad 2008, 13:44_________________________________________________a tak na marginesie jakis czas temu moj stryj:D budowal sie w osielsku;)
qoperek Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 sreberko kombi yhy nie no fajna ja bym szybki przyciemnil i pare innych .... zapraszamy na spoty kuj-pom w niedz :>
Rekomendowane odpowiedzi