Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Zamek bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od wczoraj mam problem z bagażnikiem, do tego czasu było wszystko oki. Otwieram auto z pilota drzwi się otwarły, łapie za bagażnik a tu zonk brak reakcji.... Tylko delikatne kliknięcie słychać.Zacząłem kombinować pilotem ale bez żadnej reakcji śrdkowy przycisk też nie działą. Próbowałęm kręcić zamkiem w klapie brak jakiejkolwiek reakcji a bagażnik potrzebny... Na vagu pokazało błąd 01559 ale chyba nie ma nic z tym wspolnego. Jest jakiś patent na awaryjne otworzenie? I w ogóle to jak się zabrać za naprawę?

Opublikowano

Otworzysz bagażnik od środka. Złóż fotel, przedostań się do bagażnika, otwórz klapę, pod którą jest trójkąt i znajdziesz tam czerwony, podłużny uchwyt, za który należy pociągnąć. Na pewno takie rozwiązanie jest w avancie.

Opublikowano

Z tego co patrzę u siebie to czegoś takiego nie ma w awancie

Opublikowano

Z tego co patrzę u siebie to czegoś takiego nie ma w awancie

Może masz to urwane? :D

Opublikowano

Być może, istnieje taka opcja.

Opublikowano

Mam nadzieję że u mnie jest taka opcja. Co mogło się zepsuć?

Dzisiaj z roboty wróciłęm busem więc dopiero jutro lukne czy mam ową linkę czy nie;d

Pany Lipa linki brak a bynajmniej znalazłem tylko tą od wlewu paliwa...

Pomoże ktoś? Co dalej robić jak otworzyć ten bagażnik, a może ktos już miał taki przypadek?

Opublikowano

Było już wiele razy na forum.

Mus ściągać tapicerkę.

Opublikowano

Pany . Jestem o krok do przodu otwarłem bagażnik ciosem pod rejestracją i zadziałał otwarł się.... Zabezpieczając się ściągłem tapicerke, zamknąłem ale znów się nie otworzył. Działa tylko w konkretnych pozycjach np gdy klapa jest do połowy otwarta. Więc na co by to wksazywało?