grzes791 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Witam wszystkich i proszę o poradę a więc ostatnio zauważyłem że nie mam świateł wstecznego po podpieciu pod vcds mam taki błąd 18194 sygnał świateł cofania przerwa w obwodzie P1786-35-00-- z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi dodam że mas skrzynie multitronic wiem ze muszę szukać gdzieś na kablach z tego co sprawdziłem bezpieczniki są całe i ciekawi mnie czy nie ma gdzieś jeszcze jakiegoś przekaźnika albo innego ustrojstwa jak by ktoś miał dostęp do instalacji elektrycznej i coś mądrego podpowiedzieć to byłoby super bo u mnie z eletryką to tak nie za bardzo jest i nie chce rozwalić czegoś co nie ma z tym związku Edytowane 25 Listopada 2015 przez grzes791
Bromchit Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Wygląda na to że jest przekaźnik:
grzes791 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Wygląda na to że jest przekaźnik: Kolego dziękuję bardzo za schemacik obstawiam że ten przekaźnik to j 226 obstawiam bo jak pisałem jestem kiepski z elektryki i jeszcze prośba może wiesz w którym miejscu on się znajduje mniej więcej napewno by mi to ułatwiło zadanie z góry jeszcze raz dzięki za pomoc
Bromchit Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Jest tam gdzie sterownik silnika
grzes791 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Koledzy a czy w ogóle ja dobrze kminie że to może być przekaźnik czy to może w skrzyni jakieś dziadostwo siedzi? ??
Bromchit Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie sprawdzisz tego przekaźnika to nie będziesz wiedział.
grzes791 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie sprawdzisz tego przekaźnika to nie będziesz wiedział. No co racja to racja ok jak znajdę chwilkę to spróbuję się dostać do ecu i coś tam pogrzebać
Rekomendowane odpowiedzi