Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Światła wstecznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich i proszę o poradę a więc ostatnio zauważyłem że nie mam świateł wstecznego po podpieciu pod vcds mam taki błąd 18194 sygnał świateł cofania przerwa w obwodzie P1786-35-00-- z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi dodam że mas skrzynie multitronic wiem ze muszę szukać gdzieś na kablach z tego co sprawdziłem bezpieczniki są całe i ciekawi mnie czy nie ma gdzieś jeszcze jakiegoś przekaźnika albo innego ustrojstwa jak by ktoś miał dostęp do instalacji elektrycznej i coś mądrego podpowiedzieć to byłoby super bo u mnie z eletryką to tak nie za bardzo jest i nie chce rozwalić czegoś co nie ma z tym związku

Edytowane przez grzes791
Opublikowano

Wygląda na to że jest przekaźnik:

a3e7b98488290.jpg

Opublikowano

Wygląda na to że jest przekaźnik:

a3e7b98488290.jpg

Kolego dziękuję bardzo za schemacik obstawiam że ten przekaźnik to j 226 obstawiam bo jak pisałem jestem kiepski z elektryki i jeszcze prośba może wiesz w którym miejscu on się znajduje mniej więcej napewno by mi to ułatwiło zadanie z góry jeszcze raz dzięki za pomoc

Opublikowano

Jest tam gdzie sterownik silnika :wink:

98da0a325f5d7.jpg

Opublikowano

Koledzy a czy w ogóle ja dobrze kminie że to może być przekaźnik czy to może w skrzyni jakieś dziadostwo siedzi? ??

Opublikowano

Nie sprawdzisz tego przekaźnika to nie będziesz wiedział.

Opublikowano

Nie sprawdzisz tego przekaźnika to nie będziesz wiedział.

No co racja to racja ok jak znajdę chwilkę to spróbuję się dostać do ecu i coś tam pogrzebać