Czarny3211 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam wszystkich Od paru tygodni zastanawiam się nad zmianą radyjka tylko pojawia się problem ,że nie mam pojęcia na jakie ;D Obecnie mam Blaupunkta ( modelu dokładnego nie pamietam ,ale jest troszkę stare) i chciałem się dowiedzieć jakie radyjko pod względem cenowym i jakościowym było by najlepsze waszym zdaniem ? Dodam ,że kolega polecił mi peiying'a py8368 ,ale nie jestem do końca przekonany Poza tym mam jeszcze jedno pytanko odnośnie jego montażu w swoim obecnym radyjku mam miejsce na dwie kostki : jedna od zasilania a druga od głośników a widziałem ,że większość nowych radyjek ma miejsce na tylko jedną kostkę , co z tym fantem zrobić ? Pozdrawiam
buka1207 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 dorzuć trochę i kup coś na lata ja już mam ponad 3 lata>Polecam http://www.skapiec.pl/site/cat/35/comp/3557502#gallery-image-1
Pavetti Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Z całym szacunkiem lepiej brać coś co pasuje do podświetlenia, bo zieleń mi się nie widzi jakoś do czerwieni
kubix9417 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam, tak jak przedmówcy myśle że celuj w kolor podświetlenia czerwony. Z dobrych radyjek polecałbym JVC SONY ALPINE. Co do kostki, musisz zakupić adapter w postaci wtyczki ISO. Na pewno w pierwszym lepszym sklepie CA kupisz to. Pozdro
Czarny3211 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dziekuje koledzy za pomoc jak cos wybiore dam znac
Faraday Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Widze kolega pokazuje radio za 150 ziko a koledzy polecają za 800 ... spoko Ja ostatnio stanąłem przed podobnym dylematem i z podobnym budżetem. Skorzystałem z rat 0% na alledrogo i kupiłem Alpine UTE-72BT a 350 zł. Za 35 ziko miesięcznie mam nawet fajne radyjko które raz że pasuje do podświetlenia dwa nawet fajnie gra trzy ma wbudowaną obsługę telefonu przez bluetooth (można odbierać połączenia i dzwonić przez radio) Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Faraday
lukaszooo Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kolego jak chcesz moge sprzedać ci używane radio Pioneer deh 4900 pare lat temu dałem za nie 800zł (mam napewno pudełko gwarancje itp, paragonu poszukam, działa w 100% używałem go 3 lata, za 200zł będziesz miał radyjko, przejściówkę ISO i wysyłkę. Filmik prezentujący radio (podglądowe nie moje) W mojej starej b5 miałem na przodzie głośniki HERTZ + wysoko tonowe HERTZ w rogach, w półce 2in1 Magnata, w bagażniku wzmacniacz bloupunkt 600W + skrzynia basowa Magnat i uwierz mi ze było to najlepiej grające auto jakim kiedykolwiek sie poruszałem. Radio ma pełną obsługę wzmacniacza co w tamtym czasie było cenione.
Rekomendowane odpowiedzi