kreczi Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam. Jesteś ktoś chętny sprawdzić jakie błędy ma moja audi i skasować? Chodzi mi szczególnie o kontrolke esp coraz częściej się zapala :-(
a.murawski1974 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam. Jesteś ktoś chętny sprawdzić jakie błędy ma moja audi i skasować? Chodzi mi szczególnie o kontrolke esp coraz częściej się zapala :-( podjedz do warsztatu w Zajączku
tomie1986 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) trojak na boh. getta. Na przeciwko pekomu przy spawaniu plastików też mają VAGa, w torze i wielu innych można wymieniać. Chyba że szukasz usługi za darmo to może ktoś się zaoferuje z przez forum. Jak wychodzą błędy to jest na pewno jakaś tego przyczyna i trzeba to zbadać samo kasowanie błędów nic nie da bo zapewne powrócą Edytowane 5 Lutego 2016 przez tomie1986
primaballerina Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Odezwij się w przyszłości do mnie, jakbyś potrzebował - coś poradzimy
Rekomendowane odpowiedzi