liquid8p Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Wcześniej jeździłem a-trójką i bardzo miło wspominam ten samochodzik Audi a5 już jest w moim posiadaniu od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony Silnik: 1.8 TFSI [CJEB] 170KM/320NM Kolor: Daytona Grey Pearl LZ7S Na pokładzie: - Nagłośnienie B&O - MMI 3G + navi - coming/leaving home - el. reg. odcinka lędźwiowego - 3 strefowa klima - kiera multifunkcyjna - czujnik deszczu/zmierzchu - bi-xenony adaptacyjne - pdc tył - pakiet s-line wew. - zawieszenie s-line 1BV - tempomat - felgi 18" Kilka zdjęć: Autko przeszło już kilka modyfikacji. Oświetlenie wew. LED: Odblokowanie wskazania ładowania akumulatora, zielone menu serwisowe oraz oświetlenie ambientowe: Ostatnio wpadły listwy zew. z pakietu s-line: Zostały założone alu. nakładki: Odblokowanie wizualizacji parktronica przy czujnikach z tyłu: Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez liquid8p Uaktualnienie nazwy tematu
peter22 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 auto fajne dla mnie felga tylko do zmiany na większą reszta ok
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 3g+ a panel z 3g HIGH ......ciekawe
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) coupe jest śliczna w polifcie, osobiście przepadam a ten lakier z bliska po prostu boski, mieni się niesamowicie ładne auto, gratulacje Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Kamyk
liquid8p Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 3g+ a panel z 3g HIGH ......ciekawe To 3g basic z mapami 2d. auto fajne dla mnie felga tylko do zmiany na większą reszta ok Felgę zmienię w przyszłym roku na 19" albo 20" coupe jest śliczna w polifcie, osobiście przepadam a ten lakier z bliska po prostu boski, mieni się niesamowicie ładne auto, gratulacje Tak dokładnie, szczególnie po umyciu efekt jest niesamowity Zapomniałem jeszcze dodać odblokowanie doświetlania zakrętów w halogenach, podobno niektórzy mają z tym problem w po lifcie. U mnie ruszyło bez problemu. No i opuszczanie prawego lustra po wbiciu biegu wstecznego.
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) no i zrób w końcu jakąś sesję porządną Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Kamyk
liquid8p Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 no zrób w końcu jakąś sesję porządną Teraz stoi na zimówkach, trochę wstyd na tych kołach robić sesję
skrab Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Gratulacje autka jest super. tąpniete z LG F60
MarcinOslo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Coupe w tym kolorze wyglada super ,do pelni szczescia brakuje mi tu jeszcze zderzakow S-Line Te nakladki pedalow sa ori ? Jak nigdy mnie nie interesowaly ,tak ostatnio coraz bardziej nad nimi mysle
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2015 Opublikowano 12 Grudnia 2015 bardzo ładne i znane auto tylko modzić, modzić i modzić trzeba
liquid8p Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 W dniu 11.12.2015 o 17:38, MarcinOslo napisał(a): Coupe w tym kolorze wyglada super ,do pelni szczescia brakuje mi tu jeszcze zderzakow S-Line Te nakladki pedalow sa ori ? Jak nigdy mnie nie interesowaly ,tak ostatnio coraz bardziej nad nimi mysle Z zewnętrznego pakietu s-line tylny zderzak z tym ładnym dyfuzorem mi się podoba, natomiast przedni jakoś mi nie podchodzi Co do nakładek, to są to zamienniki wysokiej jakości ze stali nierdzewnej. Są wygodne, nie ścierają się i super wyglądają W dniu 12.12.2015 o 14:22, jedrekx napisał(a): bardzo ładne i znane auto tylko modzić, modzić i modzić trzeba Dzięki Jędrek Dawno nic tu nie psiałem, audi po naprawie głowicy. Miło popatrzeć na równo pracujący silnik, przyjemność z jazdy powróciła. Zalana olejem Millersa XF Longlife 5w30 We wtorek rano spotkała mnie taka o to niespodzianka, ktoś mi zajumał wkład lusterka. Na całe szczęście wiedział, jak go wyjąć a więc nie uszkodził obudowy. Grzecznie wypiął piny i tyle. Czas wrzucić małą porcję odświeżonych zdjęć na majówkę 2016
Kamyk Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 małą porcję odświeżonych zdjęć nie popisałeś się chopie ......
jedrekx Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 śliczna jest.. a zderzaki wymieniaj, zupełnie inne auto będzie. do tyłu dołożysz jeszcze ładne końcówki wydechu i będziesz zachwycony
Kamyk Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 przepiękne auto 2drzwiowa wersja jest po prostu prześliczna lodzio miodzio
liquid8p Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Opublikowano 11 Maja 2016 Dzięki panowie, zaktualizowałem mapy na 2016r.
marcinch001 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Jak ten nowy 1.8 tfsi się sprawuję , będziesz robił program ?
liquid8p Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Opublikowano 12 Maja 2016 Jak ten nowy 1.8 tfsi się sprawuję , będziesz robił program ? Jak na razie sprawuje się dobrze, nie narzekam. Chociaż głowicę już naprawiałem bo zawory wydechowe się wypaliły. Nie planuję programu.
Rekomendowane odpowiedzi