Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A5 qp Daytona - s-line competition plus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SwoExkkl.jpg

zIPTn0Cl.jpg

Jeszcze przed założeniem sprężyn wpadł mały detal. Nakładki na wydech, teraz przynajmniej widać że coś tam jest :D

Opublikowano

q8xsizNl.jpg

Eibach na pokładzie, komfort porównywalny do 1bv :D 

Jak by co to ori springi 1bv mam na sprzedaż :)

Opublikowano

Super. Chyba równo nawet usiadł (na zdjeciu trudno ocenić). Mierzyłeś z ciekawości ile faktycznie zszedł?

Opublikowano

Właśnie byłem zaskoczony tym, że tak równo zszedł. A to dopiero początek układania :) Nie mierzyłem ile dokładnie siadło. Jeszcze trochę powinno chyba usiąść w późniejszym czasie. Odmierzę dokładnie koła pod dystanse i wezmę od ciebie te 17mm na przód, a na tył wrzucę 20mm :)

Opublikowano

No to spoko. Co do dystansów pisz na PW

Opublikowano

Eibach układa się nawet do ok 2 tys km,po zmianie sprężyn radzę jechać na sprawdzenie geometrii.
Sam zmieniałeś?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
2 minuty temu, zbylus00 napisał:

Eibach układa się nawet do ok 2 tys km,po zmianie sprężyn radzę jechać na sprawdzenie geometrii.
Sam zmieniałeś?

Słyszałem właśnie że długo się układa. Mechanik mi zmieniał sprężyny :)

Opublikowano

PI8R1Gql.jpg

axXTDKBl.jpg

tPiDWB1l.jpg

Dystanse na pokładzie, przód 17mm od kamelusa, tył 25mm. Myślałem że na tył będzie za dużo, ale jest idealnie :D

Opublikowano

Tj max co można założyć, próbowałeś pod obciążeniem? Ja mam 20/9J/et29 i myśle 13 przód i 20 tył

Opublikowano

Pod obciążeniem nie próbowałem, z tyłu może z milimetr albo 2 jeszcze by się zmieściło. Generalnie przy et37/9J jest dobrze, zobaczymy czy eibach jeszcze siądzie. Dopiero nie całe 400km zrobiłem na nowych springach.

Opublikowano

n1VkPRpl.jpg

IaZ2d2Ql.jpg

zrAIFykl.jpg

7zbgXctl.jpg

Eibach po 450km od wymiany, koło 255/35/20" :D jestem zadowolony z efektu :thumbup1:

Opublikowano

Nic dziwnego, że jesteś zadowolony bo bardzo fajnie siadło :kox:

Opublikowano
4 minuty temu, Animal napisał:

Nic dziwnego, że jesteś zadowolony bo bardzo fajnie siadło :kox:

Dzięks :decayed:

Opublikowano

LnrOzDnl.jpg

B8fmMwIl.jpg

SpNY8Rtl.jpg

Dłuższy okres bez modów, jest jak człowiek na pustyni bez wody. Ciężko wytrzymać :D A więc dzisiaj wpadły dysze mgiełkowe z vw. Pasują p&p, trzeba było tylko troszkę podpiłować bo pryskały do połowy szyby. 

Opublikowano

Czemu nie z Audi bez piłowania?

Opublikowano
24 minuty temu, komoornik napisał:

Czemu nie z Audi bez piłowania?

Akurat tu na forum były na sprzedaż, więc nie zastanawiałem się :) Wiem że od B9 pasują p&p bez piłowania. Mod bardzo pożyteczny, polecam ;)

Opublikowano

Wczoraj a-piątka miała kompletny serwis. Wymiana oleju, wszystkich filtrów, nabicie klimy i ogólne sprawdzenie autka pod kątem technicznym.

- olej Millers XF Longlife 5w30

- filtry Knechta 

- odgrzybienie i nabicie klimy

Przebieg na dziś dzień 178 tys :D 

Dodatkowo przyszedł do mnie zestaw do malowania zacisków ze śmiesznym pędzelkiem :D Kolor pomarańczowy.

YvsqqWgl.jpg

Opublikowano

No to czekam na efekt. Też do siebie chcę pomaeańcz ale trudno o ładny odcień. Jak bedzie fajny żarówiasty poproszę o namiary na sprzedawce :naughty:

Opublikowano

Nie baw się w takie malowanie , najlepiej będzie to wyglądać jak dasz do piaskowania i malowania natryskowego i utwardzenia w piecu .

Opublikowano

Zobaczymy co z tego wyjdzie, może mogłem kupić w sprayu. Ale pędzelkiem będzie więcej zabawy i może nawet trwalszy efekt. Zestaw już jest, to muszę go wykorzystać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...