liquid8p Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Mały update, z autem ostatnio sporo się działo od strony mechanicznej. Pewnego dnia zapalił się check i TFSI zaczęło pracować, jak diesel. Pierwszy mechanik nie poradził sobie z naprawą i niepotrzebnie wymienił rozrząd. Ale przynajmniej mam nowy rozrząd. Drugi mechanik trafnie zdiagnozował usterkę i okazało się, że usterka leży zupełnie gdzie indziej, po stronie elektronicznej. Przyczyną był czujnik wałka rozrządu, sterujący zmiennymi fazami. To tak tytułem wstępu W aucie zostały wymienione: - kompletny rozrząd wraz ze ślizgami - magnesy + czujniki wałka zmiennych faz rozrządu - olej silnika shell helix ultra 5w30 - olej w skrzyni biegów - zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego Dzisiaj auto przeszło pozytywnie przegląd techniczny W najbliższym czasie czekam na filtr, który jest na bardziej zasmogowane rynki. Jest na niego miejsce w podszybiu od strony pasażera. Auto ma się dobrze, nic tylko cieszyć się jazdą ?
liquid8p Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Pogoda dopisała, to zająłem się wnętrzem i przetarłem pod maską... Pod maską... No i zapowiedź małego modziku, można strzelać co to będzie Pozdrawiam
instruktor83 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jak wpadnie emblemat exclusive koniecznie zrób fote?
liquid8p Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) 16 godzin temu, instruktor83 napisał: Jak wpadnie emblemat exclusive koniecznie zrób fote? Na pewno i to z każdej możliwej strony Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez liquid8p
RaV22K Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 I znowu jest salonowy bardzo zadbane autko
liquid8p Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, RaV22K napisał: I znowu jest salonowy bardzo zadbane autko Dzięki, aż szkoda jeździć teraz
liquid8p Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Opublikowano 10 Maja 2019 Zapowiadany wcześniej filterek na bardziej zasmogowane rynki, już na swoim miejscu. Montaż bardzo prosty, trwający jakieś 5 minut Dla przyszłych zamawiających, filterek różni się miejscem montażu czujnika przedlift/polift. W polifcie czujnik jest z prawej strony, a w przedlifcie na dolnej krawędzi ramki filtra. Warto sobie zajrzeć przed zamówieniem, gdzie dokładnie znajduje się czujnik jakości powietrza. Pozdrawiam
D4NTE Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Piękne masz to A5, super że w PB, do tego kolorek Daytona z pakietem competition miażdży system . Nic tylko teraz dbać, lać i jeździć.
liquid8p Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Opublikowano 10 Maja 2019 4 godziny temu, D4NTE napisał: Piękne masz to A5, super że w PB, do tego kolorek Daytona z pakietem competition miażdży system . Nic tylko teraz dbać, lać i jeździć. Dzięki, jak wpadną plakietki exclusive to będzie +10 do lansu
liquid8p Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Opublikowano 11 Maja 2019 Szyld Audi exclusive na pokładzie Są wykonane z metalu i dobrze się komponują z dekorami
liquid8p Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Opublikowano 11 Maja 2019 Godzinę temu, Leszczonka napisał: Piękna a5tka kolor robi robote i c+ Dzięki 44 minuty temu, peter22 napisał: Gdzie dorwałes te plakietki ?? Na ebay, z przesyłką z Hiszpanii niecałe 120 pln za 2 sztuki
instruktor83 Opublikowano 12 Maja 2019 Opublikowano 12 Maja 2019 Fajnie współgrają z całym wnetrzem?wiśnienka na torcie jakiś problem z montażem?
liquid8p Opublikowano 12 Maja 2019 Autor Opublikowano 12 Maja 2019 Godzinę temu, instruktor83 napisał: Fajnie współgrają z całym wnetrzem?wiśnienka na torcie jakiś problem z montażem? Oryginalnie te plakietki mają z tyłu bolce montażowe + zaciski do nich. Ja uciąłem te bolce i zamocowałem na klej okej O wiele łatwiej tak zrobic, niż rozbierać drzwi i jeszcze wiercić w tapicerce.
Rekomendowane odpowiedzi