mefjiu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jak w temacie. Foto: http://img28.staticclassifieds.com/images_tablicapl/316415739_1_1000x700_kierownica-trojramienna-a4-b6-s-line-skora-lublin.jpg Czy takie kierownice wychodziły fabrycznie w A4 B6? Gość twierdzi, że to S-Line, ale ja w to wątpię... Pierwszy raz widzę takie obszycie. Problem w tym, że stan jest BDB, ale wydaje mi się, że była obszywana. Proszę o pomoc.
cupek97 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Tak, wychodziły takie kierownice, jest to z kierownica z wersji S-Line obszyta pikowaną skórą.
3r4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 a na zaslepce od poduchy nie powinno byc znaczka s-line czy jak to z tym jest?
Fido Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 W powiększeniu widać że zdjęcie jest retuszowane. Ktoś coś chce ukryć.
mrkreska Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 a na zaslepce od poduchy nie powinno byc znaczka s-line czy jak to z tym jest? Na zaślepce nie, ale w dolnym ramieniu, w części obszytej skórą. Przynajmniej u mojego ojca tak jest.
mefjiu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 a na zaslepce od poduchy nie powinno byc znaczka s-line czy jak to z tym jest? Też właśnie tak myślę. W powiększeniu widać że zdjęcie jest retuszowane. Ktoś coś chce ukryć. Zdjęcie jest słabej jakości, bo robione telefonem, stąd tak się wydaje.
Ogi Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ale zaraz, ta kierownica jest obszyta, bo owszem takie kierownice wystepowaly w B6 ale nie byly obszyte pikowana skora.
Bieniek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ale zaraz, ta kierownica jest obszyta, bo owszem takie kierownice wystepowaly w B6 ale nie byly obszyte pikowana skora. Były.
Fido Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zdjęcie jest słabej jakości, bo robione telefonem, stąd tak się wydaje. Powiększ, zobacz sam.
mrkreska Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Fotka była robiona w innych celach kiedyś, ale taka kiera jest u ojca w pełnym S-line w środku. Na fotce się nie załapało, ale tak jak pisałem, na dolnym ramieniu, poniżej poduchy jest emblemat S-line. Edytowane 6 Grudnia 2015 przez mrkreska
Kazik123 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 kiera s-line w pikowanej skórze dopiero później na kierownicy s-line zaczęli wstawiać znaczek na dolnej części
amaradaar Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) a na zaslepce od poduchy nie powinno byc znaczka s-line czy jak to z tym jest? Też właśnie tak myślę. W powiększeniu widać że zdjęcie jest retuszowane. Ktoś coś chce ukryć. Zdjęcie jest słabej jakości, bo robione telefonem, stąd tak się wydaje. tak takie wersje kierownicy były w b6 s-line bez zadnego znaczka ze skórą pikowaną czy ten egzemplarz był kombinowany obszywany itp to już nie dochodzę ale wychodziły takie kiery w b6 Edytowane 6 Grudnia 2015 przez amaradaar
mefjiu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jutro będę dzwonił, pytał czy była obszywana Panowie i dam znać.
bajbusa4 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam a można założyć tą kierownicę zamiast cztero ramiennej ? Trzeba coś przerabiać ?
lukaszooo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 zmieniasz kodowanie i masz nową kiere.
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam a można założyć tą kierownicę zamiast cztero ramiennej ? Trzeba coś przerabiać ? zmieniasz kodowanie i masz nową kiere. Nic nie zmieniasz, nie przekodowujesz. P&P.
lukaszooo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Po cos jest opcja wyboru koerownicy w modole kierownicy.
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 3 ramienna w b6 była bez MF, w b7 i tak i tak było. Nawet jak zmieni z 4 ramiennej MF na 3 ramienna bez MF to nic nie musi robić.
M4ssive Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Koledzy, a czy te trójramienne były też podgrzewane ? Bo mam czteroramienną z grzaniem i szkoda by było z tego rezygnować.
Rekomendowane odpowiedzi