Emejcz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 WItam, zamontowałem hak i próbowałem podłączyć wiązkę z tyłu, ale coś mi się tam kolory kabli nie zgadzały i próbowałem przytykać na różne kable do ścieżek (wiem, trochę bezsensu i póki co i tak mi się nie udało). Rozładował mi się przy tym aku no i jak go naładowałem i zapaliłem auto to wyskakuje kontrolka od spalonej żarówki i nie świeci się lewy tył pozycyjne. Przekładałem żarówkę od kierunkowskazu, ale nadal nie świeci. Może ktoś z was ma pomysł co się zjebało? Czy bezpieczniki są dzielone na prawą i lewą stronę może?
marcin_franz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ale od kierunku jest chyba inna żarówka niż od pozycyjnych...
jacek70 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Tu masz opis żarówek. Sprawdź czy masz napięcie w lampie. Światła pozycyjne przód: W5W lub T4W lub H6W Światła pozycyjne tył: P21/5W i W5W Świtała krótkie: H4/H7 lub ksenon D2S Światła drogowe: H4/H7 Kierunkowskazy przednie: P21W Kierunkowskazy tylne: P21W Kierunkowskazy boczne: W5W lub WY5W Światła cofania: P21W Światła stopu: P21/5W Światła przeciwmgielne przednie: H1/H7 Światła przeciwmgielne tylne: P21W Oświetlenie tablicy rejestracyjnej: C5W
Emejcz Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Problem rozwiązany, spalił się bezpiecznik. Sprawdziłem opis skrzynki i jest podział na lewe i prawe pozycyjne
Rekomendowane odpowiedzi