uniqque Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 witam wszystkich... sprawa wygląda tak: kiedyś jak jeździłem moim autkiem i bujnęło mi autem mocno na wybojach to zapalała mi się kontrolka z wykrzyknikiem (5x mrugnęł i 3 razy zapiskała) a obecnie wystarczy że mnie lekko bujnie i jest taki sam efekt. dzieje się to tylko na dużych nierównościach. sprawdzałem tarcze klocki i jest ok.... płynu hamulcowego mam na min tylko nie bardzo wiem jaki mam dolać bo w zeszłym roku wymieniałem płyn u mechanika z którym miałem duże problemy później więc się nie dowiem co tam jest... sprawdziłbym vagiem co się dzieje ale nie mam pojęcia gdzie tego szukać (jaki dział, kanała itd) za dużo w nim sam nie potrafie czy ktoś może mi jakoś pomóc?
Luqe12 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Odpalasz vaga, podpinasz kabel, wybierasz "Select" później "ABS-Brakes". Jak się połączy ze sterownikiem klikasz "Fault Codes" i wywala Ci błędy.
uniqque Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie mam żadnych błędów.. A dzisiaj jest już masakra. Co chwilę się odzywa i mruga bardzo długo. Co to może być bo zaczynam się martwić Wysłane z mojego Moto G 2014 przy użyciu Tapatalka
bercik2 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wystarczy że będzie to dot 4. wyklepane z kciuka
Rekomendowane odpowiedzi