tomekch973 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Autko w moich rękach od sierpnia 2015 r. Sprowadzone z niemiec. Rok: 2000 Silnik: 1.8 T ANB 150 km + Chip Przebieg: ok. 240 000 KM Wyposażenie/ wnętrze: - ABS - Elektryczne szyby - przód - Czujniki Cofania - Elektryczne lusterka + Grzanie - Immobiliser - Poduszki powietrzne - Licznik półfis - Światła przeciwmgielne - Centralny zamek - Klimatyzacja - CB radio President Henry 2 Było zrobione: - wymiana oleju na Motul x-cess 5w40 - wymiana filtrów: oleju, powietrza, paliwa, pyłkowego - wymiana lewego przegubu MEYLE HD - wymiana lewej osłony przegubu SPIDAN - wymiana świec NGK PFR6Q - nabicie, ozonowanie klimatyzacji - zmiana oświetlenia nóg - LED - zmiana oświetlenia tablicy - LED - wymiana radia na PIONNER MVH 170UB - HID 5000K - Postojwki LED - dorobienie kluczyka Do zrobienia / plany: - kompletny rozrząd - ZROBIONE - wymiana oleju bo już 12 000 od ostatniej wymiany - także Motul x-cess 5w40 - ZROBIONE - alufelgi 17" Sline - wymiana kostki stacyjki - ZROBIONE - naprawa brzeczka włączonych świateł - ZROBIONE - wyłaczanie radia po wyjęciu kluczyka, brak +12 po stacyjce - ZROBIONE - wymiana odmy - ZROBIONE - zmiana końcówek wydechu - ZROBIONE - wzmacniacz + skrzynia do bagażnika - ZROBIONE - wytłumienie auta - porządna polerka na wiosnę - nowa antena CB - ZROBIONE - dywaniki welurowe - ZROBIONE - pełny fis - Czeka na montaż - graty skompletowane Teraz Fotki: Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez tomekch973
sebgra Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 ładna identyczny kolor jak w mojej, brakuje mi OOOO z tyłu na klapie
tomekch973 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) klapa była najprawdopodobniej malowana, dlatego nie ma OOOO, ale po mysle o naklejeniu orginalnego emblematu. Co to lakieru to lewy blotnik powtornie malowany, prawy od listwy w dol i klapa, reszta orginał Edytowane 20 Grudnia 2015 przez tomekch973
tomekch973 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ostatnimi czasy do auta wpadło kilka zmian a mianowicie DP+wt. BEX+soft co zaowocowało - dzięki za strojenie Adrian Audi dużo lepiej teraz jedzie a czykolwiek już czuje nie dosyt Kolejne mody: - zdjęcia dam póżniej Grzane lustra + duże prawe OOOO na tylną klape Koncówy Ulter Ulter N1-70RS Full fis - wszystko skompletowane - czeka na montaż w garażu Aktualnie jestem na etapie szukania felg Sline 17' - ale ciężko coś wyrwać w ładnym stanie
Marcin Gugu33 Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Spoko fura będę obserwował bo też mam ANB i chce doprowadzić do pełnej sprawności! Ten DP ktoś robi na zamówienie?
Rekomendowane odpowiedzi