Krzysztof78 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zwracam się z prośba o pomoc w naprawie dwóch miejsc na suficie mojego Audi. Aby nie oddawać do warsztatu jak naprawić to samemu. Chyba że takie rzeczy to tylko serwis. Jeśli nie to jaki sposób przyjąć? Jaka metodę? No i oczywiście jaki klej aby nie powstały ewentualne plamy. Nie wiem jak dodać zdjęcia dlatego tylko opis problemu.
Krzysztof78 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 jaki kolor i czy auto po lifcie? Kolor jasno szary, czyli podejrzewam ten standardowy. Audi z 97 r przed liftem.
z.i.o.m. Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 W przypadku auta w takim wieku jeżeli odpada samo to raczej nie do uratowania. Gąbka pod tkaniną całkiem już zdegradowana i się sypie. Można próbować podklejania ale stawiam, że nie da to akceptowalnego efektu. W moim z '96 tylko patrzę kiedy zacznie lecieć i wtedy kleję nową na czarno - bez kombinowania.
Fenrir Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Skoro odkleja się w jednym miejscu to jak tylko ją ruszysz to odklei się prawie cała i będzie wisieć jak worek. Szukaj nowej podsufitki lub oddaj tą do obklejenia nowym materiałem bo masz bardzo małe szanse na zrobienie tego tanim kosztem samemu żeby to jakoś wyglądało.
erste Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Najlepiej oddać do naprawy zrobią ci to raz a dobrze a kupisz i możesz mieć po jakimś czasie to samo
Krzysztof78 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 a ile kosztuje taka nowa tapicerka ile trzeba przygotować gotówki? a może zna ktoś takiego tapicera na terenie Trójmiasta ?
Fenrir Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Ktoś z forum robił to chyba za jakieś 200-300zł o ile się nie mylę. Tylko że musisz znaleźć kogoś w okolicy bo raczej nikt nie podejmie się wysyłki. Zapytaj kolegi Reggi: https://a4-klub.pl/index.php?/user/1978-reggi/ https://www.facebook.com/pg/BM-Customs-167897609909123/about/?ref=page_internal Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Fenrir
dj domin1 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 U mnie w kombiku 99rok w wakacje obwisła jak wór. Myślę o flokowaniu... Ktoś brał już pod uwagę taką operacje?
Rekomendowane odpowiedzi