norbi318 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Opublikowano 24 Grudnia 2015 witam. kupiłem niedawno audi z klimatyzacją jednostrefowa jednak nie wiem czemu nie pokazuje mi po np pokreceniu temperatura na głównym ekranie żaden przycisk od klimy nie wywołuje reakcji na wyswietlaczu. może ktoś się orientuje dlaczego i czy może w ustawieniach można to jakoś wyłączyć lub włączyć ? proszę o pomoc.
wrclaguna Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 A jakis scan z auta ? co było robione w nim ?
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 U mnie to zniklo na 3 strefowym klimatroniku po zakodowaniu wentylacji auta, po wykodowaniu jest ok, wszystko ladnie pokazuje na mmi
Góral65 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 w klimatroniku jednostrefowym odpowiedzialny za wysuwanie sie informacji na ekranie jest byte 1 bit 4 (zaznaczamy)
andynl Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Temperaturę pokazuje tylko w trybie auto
Góral65 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Temperaturę pokazuje tylko w trybie auto tu sie nie zgodzę u mnie w każdym trybie wysuwa się informacja na ekranie
norbi318 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzięki panowie za informacje dodatkowo ostatnio zauważyłem , że nie wyswietla mi poziomu glośności gdy podgłaszam radio czy to z kierownicy czy z panelu przy skrzyni. ? Góral65 Napisano 31 grudzień 2015 - 15:50 w klimatroniku jednostrefowym odpowiedzialny za wysuwanie sie informacji na ekranie jest byte 1 bit 4 (zaznaczamy) Możesz mi kolego rozjaśnić bardziej swoją wypowiedź (co , gdzie, i jak)?
vvalery Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Bo nie pokazuje. Ścisz do końca, to zobaczysz przekreślony na dole głośnik. Edytowane 3 Lutego 2016 przez vvalery
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jedynie w wersji POLIFT po 2012 3G+ to ma
daniell-gda Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 przyłączę się do tematu : po zmianie mmi 2g na mmi 3g high klimatyzacja 3 strefowa brak wskazań na ekranie
gdansk99 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Opublikowano 21 Czerwca 2020 W dniu 24.12.2015 o 21:25, norbi318 napisał: witam. kupiłem niedawno audi z klimatyzacją jednostrefowa jednak nie wiem czemu nie pokazuje mi po np pokreceniu temperatura na głównym ekranie żaden przycisk od klimy nie wywołuje reakcji na wyswietlaczu. może ktoś się orientuje dlaczego i czy może w ustawieniach można to jakoś wyłączyć lub włączyć ? proszę o pomoc. Witam , udało się w włączyć pokazywanie głośności temperatury na wyświetlaczu , bo u mnie jest ten sam problem. Po kupnie autka działało wszystko ale zachciało mi się modernizacji i podłączenia modułu bluetooth i wszystko się rozjechało. Będę wdzięczny za pomoc , pozdrawiam
jurek78 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 witam, podpina sie pod temat, wymienione z 2g low na 3g basic i brak informacji na ekranie odnosnie klimy, ogrzewania i podgrzewania siedzen przednich. Na panelu klimatyzacji caly czas sie swieci podgrzewanie siedzenia kierowcy (nie da się wylączyc i nie dziala oczywiscie grzanie). Ktoś podrzuci kodowanie?
Rekomendowane odpowiedzi