gawel1999 Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 witam, wie moze ktos jaka jast srednica tloczka hamulcowego, przod do zacisku LUCAS-54?na forum chyba nikt o tym nie pisal,przynajmniej nie znalazlem w opcji "szukaj". pozdr
spetsnaz Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 witam, wie moze ktos jaka jast srednica tloczka hamulcowego, przod do zacisku LUCAS-54?na forum chyba nikt o tym nie pisal,przynajmniej nie znalazlem w opcji "szukaj". pozdr 54mm
gawel1999 Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Opublikowano 19 Listopada 2008 dzieki, a wiesz moze jaka jest wysokosc?bylem w sklepach i wszedzie potrzebuja i wysokosci.
spetsnaz Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 dzieki, a wiesz moze jaka jest wysokosc?bylem w sklepach i wszedzie potrzebuja i wysokosci. Po co Ci to?
gawel1999 Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Opublikowano 20 Listopada 2008 tak jak pisalem wyzej, bo w sklepach chca to wiedziec.Bez tego nie chca nawet zamawiac. Dzwonilem do w-wy do sklepu ktory niby zajmuje sie wylacznie hamulcami, to nawet tam chcieli wysokosc
spetsnaz Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 tak jak pisalem wyzej, bo w sklepach chca to wiedziec.Bez tego nie chca nawet zamawiac. Dzwonilem do w-wy do sklepu ktory niby zajmuje sie wylacznie hamulcami, to nawet tam chcieli wysokosc Co chcesz zamawiać w sklepie?? Sam tłoczek? Zestaw naprawczy?? Wybacz, ale nie bardzo rozumiem. Napisz proszę coś więcej, bo teraz jest mi ciężko Ci pomóc.
grippen Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 chodzi pewnie o sam tłoczek [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 17:03_________________________________________________są pewnie wżery i dla tego koszt jednego tłoczka to koło 40 zł
gawel1999 Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Opublikowano 21 Listopada 2008 chodzi pewnie o sam tłoczek [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 17:03_________________________________________________są pewnie wżery i dla tego koszt jednego tłoczka to koło 40 zł dokladnie kolego, tylko dalej nie wiem jaka wysokosc
grippen Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 cholerka zerknę w domu miałem gdzieś paragon na tłoczki bo też wymieniałem w tamtym roku i też lucasa zerknę w domu to na pisze ok
gawel1999 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 ok:) będę wdzięczny :> :> czy moze ktos wie cos o tej wysokosci?? [br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 21:21_________________________________________________ cholerka zerknę w domu miałem gdzieś paragon na tłoczki bo też wymieniałem w tamtym roku i też lucasa zerknę w domu to na pisze ok i jak kolego znalazles juz moze ten rachunek? :>
masterp84 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 koledzy mam takie pytanie co tłoczków, mam zniszczona gume na nim z tylu z prawej strony, zblokowal mi ostatnio kolo, chcialem dokupic zestaw naprawczy, ale nie maja go, moze od jakiegos vw by pasowal? co o tym sadzicie
gawel1999 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 koledzy mam takie pytanie co tłoczków, mam zniszczona gume na nim z tylu z prawej strony, zblokowal mi ostatnio kolo, chcialem dokupic zestaw naprawczy, ale nie maja go, moze od jakiegos vw by pasowal? co o tym sadzicie jeśli chodzi o gumkę która zabezpiecza przed dostaniem się syfu między tłoczek a zacisk, to ja kupiłem a ASO. Do zacisku LUKAS 54. Średnica 54 mm nr 431698471 B. koszt jakieś 30 zł.
masterp84 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 chyba lepiej bedzie caly tloczek kupic, bo jak widzialem wyzej to nowy kosztuje 40 zl
spetsnaz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 koledzy mam takie pytanie co tłoczków, mam zniszczona gume na nim z tylu z prawej strony, zblokowal mi ostatnio kolo, chcialem dokupic zestaw naprawczy, ale nie maja go, moze od jakiegos vw by pasowal? co o tym sadzicie Zmień sklep, zestaw naprawczy dostaniesz w każdym IC. Potrzebujesz zestaw naprawczy AUTOFREN SEINSA D4532 do tłoczka o średnicy 38mm. Kosztuje około 11PLN, lepiej wg mnie kupić jednak kompletny zestaw naprawczy tylnego zacisku D4083 kosztuje 25PLN na stronę. Są w nim wszystkie gumki znajdujące się w zacisku i jarzmie.
masterp84 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 dzieki spetsnaz zrobie rundke po sklepach i zobacze co maja
spetsnaz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 dzieki spetsnaz zrobie rundke po sklepach i zobacze co maja podskocz do sklepów Intercars w okolicy. Koszalin ul. Gnieźnieńska 36 Stargard Szczeciński - Stargard ul. Usługowa 2 Szczecin ul. Emilii Plater 7 Szczecin ul. Marii Dąbrowskiej 34 Wałcz ul. Wojska Polskiego 123 zadzwoń, zamów i podjedź po odbiór.
masterp84 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 podskocz do sklepów Intercars w okolicy. Koszalin ul. Gnieźnieńska 36 Stargard Szczeciński - Stargard ul. Usługowa 2 Szczecin ul. Emilii Plater 7 Szczecin ul. Marii Dąbrowskiej 34 Wałcz ul. Wojska Polskiego 123 zadzwoń, zamów i podjedź po odbiór. bede mial chwile wolna to skocze do koszalina tam mam najblizej, dzieki
Rekomendowane odpowiedzi