lokers1986 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 witam. mam problem z audi a4 b8 2.0 motor 177 koni (Quattro). problem jest w tym ze podczas jazdy na poziomie 1600-1800 obrotow wydobywa sie dziwny dzwiek wibracyjny , slychac go w srodku . pasek zostal sciagniety i nadal byl ten problem. prosze o pomoc czy mial ktos taki problem ?? witam. mam problem z audi a4 b8 2.0 motor 177 koni (Quattro). problem jest w tym ze podczas jazdy na poziomie 1600-1800 obrotow wydobywa sie dziwny dzwiek wibracyjny , slychac go w srodku . pasek zostal sciagniety i nadal byl ten problem. prosze o pomoc czy mial ktos taki problem ?? jest to takie tyrkotanie na elektrozaworze
kuebk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Masz na mysli cos takiego? Edytowane 9 Stycznia 2016 przez kuebk
lokers1986 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Masz na mysli cos takiego? dokladnie identyczny odglos Masz na mysli cos takiego? dokladnie identyczny odglos u mnie ten rezonans slychac najbardziej w srodku podczas jazdy, co jest przyczyna tego?
kuebk Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 To jest zawor na pompie wysokiego cisnienia, to jest jego normalny sposob pracy. Aczkolwiek z dokumentacji AUDI wynika ze dzwiek ten nie powinien byc slyszalny w srodku.
lokers1986 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 konczac temat filtr paliwa a dokladnie jego obudowa wchodzila w rezonans:P
Rekomendowane odpowiedzi