akro023 Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 Jest ktoś z okolic Rybnika i by wgral najnowsze mapy plus dołożył android Play? Oczywiście za opłatą
turzol Opublikowano 23 Listopada 2024 Opublikowano 23 Listopada 2024 1 godzinę temu, akro023 napisał(a): Jest ktoś z okolic Rybnika i by wgral najnowsze mapy plus dołożył android Play? Oczywiście za opłatą Tychy - zapraszam.
Danko23 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Włączyłem wskaznik temperatury oleju, oraz zaadoptowałem go, ale nie pokazuje na wyswietlaczu. Czy da sie jakoś to ogarnąć?
Muskel1 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 1. Co zrobiłeś dokładnie? Według jakiej instrukcji? 2. Co dokładnie i gdzie chcesz osiągnąć? 3. Jakie masz zegary? Analog czy VC?
Danko23 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 @Muskel1 vcds/zestaw wskaznikow/kodowanie/pomocnik kodowania i juz nie pamietam ktory bajt i bit, ale zaznaczylem "wskaznik temperatury oleju" czy jakos tak a potem w adaptacjach zaadaptowałem go do pozycji ON. W drugim aucie A3 normalnie mi wskoczył i pokazuje a tutaj nie, da sie ogarnąć? Aaa no i zegary mam zwykle nie VC, ale tez nie te przedliftowe 😀, te "po środku"
Muskel1 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Musisz przełączyć przyciskami kierownicy na Laptimer, bo to tylko tam Ci pokaże na tych zegarach temp. oleju.
Danko23 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Musisz przełączyć przyciskami kierownicy na Laptimer, bo to tylko tam Ci pokaże na tych zegarach temp. oleju. Czyli lap timera musze też wlączyć zeby mieć temp oleju?
Muskel1 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Najpierw musisz zakodować Lap Timer, następnie przełączyć zegary w tryb Lap Timera za pomocą przyciskóe na kierownicy (możliwe tylko przy kierownicy z multifunkcją plus). 1
Muskel1 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Nie będzie. To nie jest multifunkcja plus tylko zwykła standardowa.
kris_91 Opublikowano Wtorek o 13:12 Opublikowano Wtorek o 13:12 @Muskel1czy OBDeleven ogarnia kodowanie abs i sterownika 46 w B9?
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 13:32 Opublikowano Wtorek o 13:32 Tzn? Ogólnie za pomocą obdeleven też można zmieniać adaptacje i kodowania, ale musi być odpłatna wersja pro, a nie free. Chyba, że masz obdeleven z pierwszej serii bez abonamentu, gdzie wersja free też pozwalała kodować.
kris_91 Opublikowano Wtorek o 14:01 Opublikowano Wtorek o 14:01 Wiem że można pytanie czy ogarnia wszystko. Mowa o wersji pro. Chce dopiero kupic. Czy jesli mam licencje pro to do manualnych kodowan i adapatcji potrzeba kredyty?
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 14:06 Opublikowano Wtorek o 14:06 Kredyty potrzebne są tylko do gotowców. A ja pytałem co konkretnie chcesz zrobić?
kris_91 Opublikowano Wtorek o 14:24 Opublikowano Wtorek o 14:24 Montuję aktywny tpms. I mój klon nie ogarnia kodowania absu
Muskel1 Opublikowano Wtorek o 14:59 Opublikowano Wtorek o 14:59 Założe się że błąd 31 wartość poza zakresem?😄 Jeżeli tak to nie wina klona tylko Twoja😜
Rekomendowane odpowiedzi