vwbartus Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tak to 90 i jak powiesz że nie żałujesz że nie kupiłeś 100 to i tak nie uwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nie żałuje , na żywo jest naprawdę dobrze Moim zdaniem, jak tylko skończę hamulce odkładam złotówki na gwint i kierownice, gwint to mus a kiera nie daje mi spać po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nie żałuje to chyba 100 na aucie nie widziałeś jaką kiere planujesz i jaki gwint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztbg Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Prze za***iście się autko prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nie żałuje to chyba 100 na aucie nie widziałeś jaką kiere planujesz i jaki gwint ? Nie widziałem to fakt, jak zobaczę to pomyśle kiere taką jak Ty masz a gwint do przemyślenia, chciałbym H&R, takie Moje widzimisie ale jak nie starczy kasy to myślę że AP czy Vogtland chyba będzie ok, na pewno chciałbym jakiś twardszy bo na springach przy pełnym załadunku trze mi dość mocno, nad morze jechałem z kompletem osób to było naprawdę nie ciekawie, a przy Quattro i 240 koni na chwile obecna trochę to irytujące lecieć w trasie 100km/h, trochę za miękko jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Sprawdzałeś stan amorków, ich sprawność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Wszystko gra byłem na diagnostyce, obciera tylko przy komplecie osób i pełnym bagażniku, po prostu chciałby trochę twardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Piekne B7!! Tez musze pomyslec o tych kocowkach, spawales czy nakrecane? Mozesz wysalac foto od spodu na pw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dziękuję , nie mam fotki od spodu niestety, ale to bez jakichkolwiek filozofii, z tłumikarzem ogarnęliśmy w 20min, ja mam obcięte i pospawane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Wszystko gra byłem na diagnostyce, obciera tylko przy komplecie osób i pełnym bagażniku, po prostu chciałby trochę twardziej To włóż gumy w tylne sprężyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nie żałuje , na żywo jest naprawdę dobrze Moim zdaniem, jak tylko skończę hamulce odkładam złotówki na gwint i kierownice, gwint to mus a kiera nie daje mi spać po nocach Także tego. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/367860-kierownica-scieta-tt/ http://a4-klub.pl/index.php?/topic/367857-kierownica-scieta-ttrs6-s-line/ http://a4-klub.pl/index.php?/topic/367872-kierownica-z-poduszka-scieta-a4-b8-lift/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ta TT/RS6 jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Noooo, ale jej cena teeeeez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Zapomniałem afroo dodać że jeszcze śni mi się brak dolarów po nocach także kiera poczeka jeszcze, ale nie za długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Noooo, ale jej cena teeeeez. No, no, ale ciężko dorwać podciętą z perforowaną skórą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Upgrade hamulców…. Ostatnia paczka od Wandeja - dziękuję za całość transakcji która była na najwyższym poziomie Kilka fotek z montażu Całość złożone na tarczach Zimmermann Sport wraz z kolckami Ferrodo oraz stalowy oplot Hell - H4mm3r jeszcze raz bardzo dziękuje za porady A tak to teraz wygląda.... Wiem, wiem za dużo zdjęć Mega się ciesze że w końcu temat zakończony, pomysłów pełna głowa, ale teraz w pierwszej kolejności czas na gwint=>kierownice=>listwy boczne S4, a dalej.... A dalej się zobaczy.... Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jest git! A lista kolejnych zmian też mi pasuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Noo mega to teraz wyglada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi