pksmlody Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Leszek w końcu! Super że auto już żyje i wcale nie było takiego dramatu, na jaki się zapowiadało! A więc teraz ... Nie spać, zwiedzać, zap....dalać!!!!!
tomekhxc Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 że tak zapytam..... jedna głowica była robiona?
Norbas Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 No niestety tak to już jest ze specami... Każdy chyba to przerabiał... Ważne, że wszystko fajnie się skończyło i można odkładać na gwint i kierę
FroS-t Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 że tak zapytam..... jedna głowica była robiona? Tak jedna, drugiej nie było potrzeby ruszać Ciekawe kto by pokrył koszty nowych wtrysków gdyby okazało się, że po ich wymianie problem nadal by występował... warsztat? Już to widze....potem wiesz co sie zaczyna.......pierdolenie że i tak trzeba było to zrobić......
Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 że tak zapytam..... jedna głowica była robiona? Też robiłem jedną. Na drugiej ciśnienie wzorcowe więc jeśli tutaj było podobnie to żaden problem Frost gratki że auto śmiga i cieszy właściciela
muunv Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) W koncu auto na drodze. Graty! Trzymalem kciuki Edytowane 15 Grudnia 2016 przez dakine0007
FroS-t Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 że tak zapytam..... jedna głowica była robiona? Też robiłem jedną. Na drugiej ciśnienie wzorcowe więc jeśli tutaj było podobnie to żaden problem Frost gratki że auto śmiga i cieszy właściciela Dzieki Wandej, tak dokładnie na drugiej było wszystko jak trzeba, tez interesowałem sie cisnieniem spręzania i tym czy nie trzeba robic dwóch ale nie ma takiej potrzeby
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 cieszę się, że w końcu jeździ nawet Was wczoraj widziałem, ale nie zwracacie uwagi na gołe Passeratti B7 oby jak najdłużej było bez problemów
FroS-t Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 Tak latałem wczoraj z Monią po mieście troche na brzydkich zimowych kołach
tomekhxc Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 że tak zapytam..... jedna głowica była robiona? Też robiłem jedną. Na drugiej ciśnienie wzorcowe więc jeśli tutaj było podobnie to żaden problem Frost gratki że auto śmiga i cieszy właściciela Dzieki Wandej, tak dokładnie na drugiej było wszystko jak trzeba, tez interesowałem sie cisnieniem spręzania i tym czy nie trzeba robic dwóch ale nie ma takiej potrzeby Ja bym robił obydwie , zeby kiedys tylko drugiej nie trzeba było robić ale najwazniejsze że fura lata i ma sie dobrze
afroo. Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Lechu, fura ogarnięta to tak tylko przy okazji podlinkuję żebyś nie musiał daleko szukać. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/379839-kierownica-scieta-s-line-a4-b8-lift/
pksmlody Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Lechu, fura ogarnięta to tak tylko przy okazji podlinkuję żebyś nie musiał daleko szukać. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/379839-kierownica-scieta-s-line-a4-b8-lift/ Męczenie Leszka sprawia Ci radość Marcin?
jozek726 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Furka kozak , heble i kolor robi robotę Dobrze że to nie były wtryski oby bezawaryjnie
FroS-t Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Furka kozak , heble i kolor robi robotę Dobrze że to nie były wtryski oby bezawaryjnie Podziekował
suppapeter Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Wcześniej jakoś nie znalazłem czasu , żeby przejrzeć co konkretnie zmieniałeś i w jaki sposób to opisywałeś W zasadzie widziałem za każdym razem zmiany na spotach. AUTO KOZAK, tylko po zazdrościć nie mogę się już doczekać wiosny, lata kiedy znowu odpicujesz i będzie lusterko. Widzimy się w Bukowinie
FroS-t Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Dawno mnie nie było więc czas coś napisać..... Eibach Pro Street S Po raz kolejny podziękowania lecą w kierunku Trewora, dopięcie transakcji na najwyzszym poziomie, także dziekuje i nie tracimy kontaktumontaż zapewnie na dniach Kilka mniejszych modów... Tylna wycieraczka Audi Q5 Nowe światlo w halogen H11 GP Thunder Plasma Gold 3500k Wnętrze w LED 4500K Nowe podszybie Wszystkie fotki pstrykane na parkingu Grand Stasindy, po trasie z Bydgoszczy do Bukowiny Tatrzańskiej na którą zdecydowałem się wybrać w tym roku Wyjazdu nie żałuje chodz przyznam szczerze że nie do końca łatwo sie odnzalezć za pierwszym razem, ekstra ukłon obok oczywiście tych z którymi przyjechałem kieruję w stronę Hamm3ra, Ziela, Tomekhxc i KOJ@KA, fajnie było Was poznać i zamienić kilka słów , mam nadzieję że za rok będzie okazja pogadać dłużej i wypic więcej Tyle ode mnie a teraz czas na małą fotorelację czyli Bukowina Tatrzańska 2k17 Moim okiem.... Auta, no cóż jak dla mnie motywacja do działania, szczdególnie jedno.... Pozdrawiam FroS-t Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez FroS-t
Norbas Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Jest gwincior nie wiedziałem, że kw robi amory dla eibach'a Napisz jak możesz na pw jaki koszt zestawu
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Ożesz Ty ożerzku, poleciałeś z gwinciorem Ciekaw jestem Twoich wrażeń i odczuć... Mi również było miło poznać Standardowo doczepie sie do fotek... Ale tym razem nie do ilości, tylko czemu mi nie pstryknąłeś jakiegoś takiego ładnego ?!
Rekomendowane odpowiedzi