Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Lampy Przod LEd OPTIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jednak bym odradzal do b6, w b7 byloby już lepiej.

Opublikowano

wszyscy odradzają, a dzięki tym reflektorom które maja ledy do jazdy w dzień można zaoszczędzi dożo energii,w dodatku maja zrobić poprawkę do przepisów związanych z jazda w dzień tylko na światłach z przodu,i zrobi się więcej chętnych na takie lampy,

Opublikowano

ja bym odpuścił... już mnie zaczynają wkurzać ledy nawet w najnowszych Audi... :gwizdanie:

Opublikowano

baaardzo na... nieee, jak już LEDy to od S6

Opublikowano

Odpuść sobie, już na forum ktoś ma to w B5 i kiepsko te lampy wyglądają. Napewno ładniej wyglądają ori jakie masz teraz niż to coś. Poza tym to Sonary także :thumbdown: Jak chcesz już tak oszczędzać i chcesz te LEDy to kupuj od A6 i pakuj w zderzak. A ori lampy zostaw w spokoju :wink4: To najlepsze rozwiązanie :good:

Opublikowano

Te lampy to porażka :sick3:

Opublikowano

Kurde nie mogą zrobić fajnych a nie takich nawet nie wiem jak je nazwać :sick3: mogliby zrobić takie jak ma B8 mniejsze te ledy :)

Opublikowano

albo by wystarczył poziomy pasek ledów tak jak w A6 po lifcie a nie tu jakis taki zwiesniaczony i powyginany, mi sie to nie podoba

Opublikowano
  • Autor

nie sa takie nagorsze na tej a6 ladnie siedza :cool1:

Opublikowano

Panowie to są Sonary, a oni robią lampy takie kombinowane ala allegro tuning. Zasada jest prosta nieważne jak ale mają rzucać się w oczy. I stąd takie kombinacje. Ważniejszy jest wygląd niż świecenie. Poza tym moda na te LEDy dopiero nastała i za jakiś czas napewno lepsze firmy (FK czy Depo) wypuszczą takiego typu lampy. A te napewno nie będą takie przesadzone no i lepiej oświetlą drogę.

Opublikowano

oo to wtedy sie może skusze bo te mi nie lezą jak narazie

Opublikowano

osobiscie wole pasek led'ow na dole lampy,a nie zagiety w gore,ale jak sie komus podoba-wolny wybor...

Opublikowano

wszyscy odradzają, a dzięki tym reflektorom które maja ledy do jazdy w dzień można zaoszczędzi dożo energii,w dodatku maja zrobić poprawkę do przepisów związanych z jazda w dzień tylko na światłach z przodu,i zrobi się więcej chętnych na takie lampy,

Tylko jakieś jakości ..Nie patrzycie na to ludzie ? Propnowane to syf .. :sick3:

Opublikowano

Tylko jakieś jakości ..Nie patrzycie na to ludzie ? Propnowane to syf ..

No bo liczy się szpan a nie jakość. Nie ważne jak to świeci i jakiej jest jakości, ważne że na ulicy ludzie będą się oglądać :polew:

Opublikowano

Tylko jakieś jakości ..Nie patrzycie na to ludzie ? Propnowane to syf ..

No bo liczy się szpan a nie jakość. Nie ważne jak to świeci i jakiej jest jakości, ważne że na ulicy ludzie będą się oglądać :polew:

beda sie ogladac potem pokazywac palcami a na koniec zwijac ze smiechu :polew:

"obciach optik" jak nic

Opublikowano

beda sie ogladac potem pokazywac palcami a na koniec zwijac ze smiechu :polew:

"obciach optik" jak nic

W międzyczasie jeszcze powiedzą: " patrzcie UFO jedzie " :polew: :polew:

Opublikowano

Zawsze lubiłem iśc pod prąd, więc skoro wszystkim sie nie podoba, to je sobie założę :tongue4:

Mnie sie akurat podobają :gwizdanie:

Opublikowano

Jednym się podoba drugim nie.Wybór należy do ciebie więc wybieraj . . .

Opublikowano

Jednym się podoba drugim nie.Wybór należy do ciebie więc wybieraj . . .

Do tego zmierzam. Szkoda tylko, ze tu na forum wiekszosc opiera sie na opiniach innych, a nie na swoich gustach.

Ktos moze napisac, ze wiocha, ale ja akurat nic do wiochy nie mam.

Nie jestem typem "chlopaka z miasta". Malo tego. Wlasnie szukam sobie domku na wsi :naughty: